Advertisement
LIFESTYLE

Σμαράγδα Καρύδη: Σπάνια φωτογραφία της 3 ετών κάνει το ντεμπούτο της στην αγκαλιά της Τζένης Καρέζη

15:17
Newsroom

Σμαράγδα Καρύδη: Μια σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά χρόνια της κόρης του, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

Η Σμαράγδα Καρύδη, λόγω του επαγγέλματος του πατέρα της, από μικρή περιβάλλονταν από μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ η ίδια η ηθοποιός έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον ελληνικό κινηματογράφο σε ηλικία μόλις 3 ετών.

Advertisement

Σμαράγδα Καρύδη: Η φωτογραφία αγκαλιά με την Τζένη Καρέζη

Συγκεκριμένα η ηθοποιός έκανε σε μικρή ηλικία guest εμφάνιση στην γνωστή δραματική ταινία «Ερωτική Συμφωνία» σε σκηνοθεσία Κώστα Καζάκου και σενάριο Τζένης Καρέζη, με πρωταγωνιστές τους ίδιους. Στην ταινία έπαιζε και ο πατέρας της, Ντίνος Καρύδης, ο οποίος για τις ανάγκες του σεναρίου, όταν χρειάστηκε ένα μικρό κοριτσάκι, έβαλε την κόρη του.

Ο ίδιος αποκάλυψε τις πληροφορίες αυτές, μέσα από τις φωτογραφίες της μικρής τότε Σμαράγδας, που είναι στην αγκαλιά της Τζένης Καρέζη.

Advertisement

«Σε αυτή την ταινία κάνει το ντεμπούτο της σε ηλικία τριών μόλις ετών η Σμαράγδα Καρύδη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Η Σμαράγδα σχολίασε την ανάρτηση με χιουμοριστικό ύφος, γράφοντας: «…Και εξαιτίας της παρουσίας της η ταινία σημείωσε τεράστια επιτυχία….».

Advertisement
TAGS:
Advertisement