Enimerotiko.gr
Lifestyle

Survivor – Κόλαφος η μητέρα της Μαριαλένας: «Ποτέ δεν ένιωσα τον Σάκη σαν παιδί μου. Ποτέ!»

Στο περιοδικό ΟΚ! και τη Φανή Πλατσατούρα μίλησε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη,  Γεωργία Χαραλαμποπούλου.

Η μητέρα της Μαριάλενας μάλιστα τονίζει ότι ο Σάκης Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη της κόρης της, προκειμένου να αποκτήσει δημοσιότητα.

Παρακολουθώντας τη μέσα στο παιχνίδι, σε τι ψυχολογική κατάσταση νομίζετε ότι είναι η Μαριαλένα;

Τώρα είναι ψυχολογικά καλά, αλλά πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει επειδή μπήκε ο Κατσούλης μέσα στο παιχνίδι και νιώθει πως έχει έναν δικό της άνθρωπο. Αλλά δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη, είμαι σίγουρη για αυτό. Βέβαια και η Μαριαλένα δεν το διαχειρίστηκε καλά. Γιατί ο Κατσούλης μπήκε με κάποια στρατηγική μέσα κι αυτό φάνηκε όταν της είπε «Έλα δίπλα μου να κοιμηθείς». Γιατί να έρθει να κοιμηθεί δίπλα σου, ρε φίλε; Το πόδι σου έχεις χτυπήσει, σιγά. Σε ποιον θέλεις να την πεις με αυτό τον τρόπο; Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για τη δημοσιότητα. Και δεν πιστεύω ότι χτύπησε στα αλήθεια το πόδι του. Παραμύθι είναι κι αυτό!

Είπατε, όμως, πως και η Μαριαλένα δεν το διαχειρίστηκε καλά…

Ναι, έκανε σφάλμα. Έπρεπε να πάει μια θέση παραπέρα και να του πει «Αν με χρειαστείς κάτι, φώναξέ με». Εκεί δεν το διαχειρίστηκε καλά. Και με θύμωσε πολύ. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει κάτι ερωτικό από την πλευρά της, το φώναζα από την αρχή.

Πώς είστε τόσο σίγουρη ότι δεν έχει αναπτυχθεί κάτι ερωτικό ανάμεσά τους;

Είμαι σίγουρη. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό. Και τότε ακόμη που πανηγύριζε ο Κατσούλης ενώ είχε χτυπήσει η Μαριαλένα και την έπιασε το παράπονο, δεν το έκανε από ζήλια. Σκέφτηκε: «Εγώ όταν χάνεις, έρχομαι και σε αγκαλιάζω και σου λέω “Δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα νικήσετε”. Εσύ πανηγύριζες». Είναι πέντε μήνες μέσα στο παιχνίδι και έχει πιεστεί. Δεν είναι εύκολο να πεινάς και να συμβιώνεις με τόσα διαφορετικά άτομα. Επίσης, δεν ξέρουμε τι γίνεται και τις 24 ώρες, δεν μας τα δείχνουν όλα. Πιάνουν προφανώς συγκεκριμένα στιγμιότυπα και τα ενώνουν. Κάνουν καλό μοντάζ!

Πιστεύετε πως ο Σάκης θέλει πράγματι τη Μαριαλένα; Γιατί αυτό αφήνει να εννοηθεί μπροστά στις κάμερες.

Και να τη θέλει, μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Θα πάρει τη δημοσιότητά του –άλλωστε για αυτό μπήκε–, γιατί αν ήθελε τη Μαριαλένα πραγματικά, έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την είχε διεκδικήσει. Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αλλά αυτή είναι η στρατηγική του. Τον ξέρω πολύ καλά. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα: «Μία φορά την κατέστρεψε, πάει και για δεύτερη». Δεν μου απάντησε ποτέ.

Όταν ήταν με την Μαριαλένα, ποια  ήταν η γνώμη σας για τον Σάκη;

Ποτέ δεν τον ένιωσα σαν παιδί μου. Ποτέ! Εμπιστεύτηκα το ένστικτό μου. Και όταν χώρισαν μπορεί η Μαριαλένα να στενοχωρήθηκε, εγώ όμως χάρηκα.

Γιατί όμως; Είχατε εξαρχής κάποιες ενδείξεις ότι δεν της φερόταν καλά;

Από την αρχή είχε τουπέ, ήταν κόλακας με όλους. Επίσης, κατάλαβα ότι του αρέσει πολύ η δημοσιότητα. Έξι μήνες την πολιορκούσε και της έλεγε «Εγώ μια μέρα θα σε παντρευτώ». Και έπεσε η κόρη μου.

Αν είχατε αυτή τη στιγμή απέναντί σας τη Μαριαλένα, τι θα θέλατε να τη συμβουλεύσετε;

Θα της έλεγα «Μην εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα, δεν είναι όλοι σαν και σένα. Και από τη στιγμή που είχες έναν άνθρωπο έξω δεν έπρεπε –έστω φιλικά– να κοιμηθείς με τον Κατσούλη. Όφειλες να κρατήσεις μια απόσταση». Αλλά και πάλι τη δικαιολογώ γιατί οι συνθήκες στο παιχνίδι είναι δύσκολες. Οπότε σκέφτηκε «Να κρατηθώ από έναν άνθρωπο που ξέρω καλά». δήλωσε η μητέρα της.

Μάλλον το ίδιο σκέφτηκαν και από την παραγωγή του Survivor…

Φυσικά! Και για αυτό τον λόγο τον έβαλαν μέσα στο παιχνίδι. Και πήρε και περισσότερα χρήματα ο Κατσούλης από την κόρη μου. Αν ήταν σωστός άντρας, δεν θα δεχόταν να μπει στο παιχνίδι, εκεί που είναι η πρώην σχέση του. Αλλά ακόμη και έτσι, γιατί πριν μπει στο Survivor δεν με πήρε ένα τηλέφωνο να μου πει «Κυρία Γεωργία, θέλετε να δώσω κάποιο μήνυμα στη Μαριαλένα;». κατέληξε η μητέρα της Μαριαλένας.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News