Enimerotiko.gr
Lifestyle

Συγκινεί ο Mike για τη μάχη του με τον καρκίvo: «Ήμουν μόνος. Λύγισα στο μπάνιο και δεν με άκουγε κανείς»

Mike καρκίνος

Ο Mike ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα”, το βράδυ της Τετάρτης και σχολίασε την εμφάνιση της συντρόφου του, Έλενας Τσαγκρινού, στους ημιτελικούς της Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο, ενώ μίλησε και για τη μάχη του με τον καρκίνο.

Αναφερόμενος στην Έλενα Τσαγκρινού, υπογράμμισε “η Έλενα είναι φανταστική, έχει τεράστιο ταλέντο. Τώρα το έδειξε και στο εξωτερικό. Αυτό το κορίτσι είναι γεννημένο για έξω. Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή της και πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά και στον τελικό. Δεν θυμάμαι να είχε αμφιβολίες, σε μένα μου έδειξε το αντίθετο. Ήθελε πολύ, είναι αυθόρμητος σαν άνθρωπος. Η Έλενα έχει το πακέτο, για μένα είναι top τραγουδίστρια. Είμαστε μαζί κοντά τέσσερα χρόνια. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί που δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή δεν το βλέπαμε ερωτικά, απλά ήμασταν στον ίδιο χώρο σαν συνεργάτες. Μετά μιλήσαμε… Πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά. Χαίρομαι με τη χαρά της. Εγώ το έβλεπα σαν μια σχέση όμορφη, ωραία, σταθερή. Μετά από αυτό που έπαθα, το βλέπω αλλιώς. Βλέπω ότι αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να τον εμπιστευτώ στη ζωή μου. Από εκείνη τη μέρα και μετά βλέπω αλλιώς τη σχέση μας”.

Ο Mike λύγισε στο μπάνιο, όταν δεν τον έβλεπε κανείς

Όσον αφορά τον καρκίνο που πέρασε, ο Mike εξομολογήθηκε “ήταν μια τρέλα μέσα στο νοσοκομείο. Δεν κατάλαβα ότι περνάω καρκίνο, ήμουν yolo από την αρχή. Όταν μου το είπε ο γιατρός, δεν το συνειδητοποίησα αμέσως. Νόμιζα ότι ήταν ένα καρκινωματάκι. Μετά το χειρουργείο κατάλαβα ότι είναι σοβαρά. Εγώ τις χημειοθεραπείες είχα ακούσει ότι τις κάνεις όταν είσαι σε άσχημο σημείο. Εγώ που είχα δύο επιθετικές μορφές από τις τέσσερις, γι αυτό έκανα χημειοθεραπείες. Είναι κάτι πολύ περίεργο και κάτι πολύ δύσκολο. Εγώ έκανα κάθε μέρα. Έμπαινε νοσοκομείο Κυριακή και έκανα μέχρι Παρασκευή και έφευγα για το σπίτι. Αυτό κράτησε δύο μήνες. Πρώτα έγινε το χειρουργείο. Στην αρχή ήμουν μια χαρά, μετά δεν είχα γεύση, δεν είχα αφή, δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Ψυχολογικά είχα ξεσπάσματα. Μπορεί να με κούραζε κάτι που θα έκανα και απλά ξέσπαγα. Ο πατέρας μου ο καημένος τι έχει ακούσει. Η Έλενα δεν υπάρχει. Το πρωί δούλευε στους γονείς της, μετά έκανε τις δουλειές με το τραγούδι και κάθε βράδυ ήταν στο πλευρό μου, δεν με άφησε λεπτό. Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω… Λύγισα μια μέρα στο μπάνιο, κλεινόμουν για να μη με βλέπει κανείς…”.

Στην ερώτηση πως το πήραν οι δικοί του άνθρωποι, ο Mike επεσήμανε “ασχέτως αν δεν το είχα πάρει βαριά εγώ, οι δικοί μου το είχαν πάρει βαριά. Θυμάμαι όταν το έμαθε ο πατέρας μου παραμίλαγε. Η μαμά επειδή έχει περάσει κι εκείνη κάτι παρόμοιο και επειδή είναι και σκληρό καρύδι, μου έλεγε “έλα τι είναι για σένα αυτό”. Αποφάσισα να μιλήσω γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσω τον κόσμο”.

Στη συνέχεια, εξιστόρησε ένα γεγονός που συνέβαινε συχνά κατά τη διάρκεια που ήταν στο νοσοκομείο. «Μου έφερναν το φαγητό οι άνθρωποι του νοσοκομείο και έλεγα δεν πεινάω και παράγγελνα το βράδυ σουβλάκια και πίτσες. Έμενα λίγο μόνος μου στο νοσοκομείο. Ο πατέρας μου πριν ξυπνήσω ήταν εκεί. Ένα χρόνο δεν βλέπω φίλους μου και η Έλενα κάνει μίνι καραντίνα πριν με δει».

Επίσης, ο Mike μίλησε και για την υιοθεσία, αποκαλύπτοντας «είναι φανταστικό να είσαι υιοθετημένος. Με υιοθέτησαν 12 μηνών. Το ήξερα πάντα. Είμαι πολύ κατά στο να μάθει κάποιος 15 χρονών ότι είναι υιοθετημένος. Η άλλη γυναίκα, η βιολογική μητέρα, αποφάσισε να με δώσει. Ήξερα ότι ήταν άρρωστη αλλά μετά άλλαξε κατοικία και εξαφανίστηκε. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να την αναζητήσω, οι γονείς μου μου είπαν ότι θα είναι δίπλα μου και τότε μου έφυγε. Βλέπαμε μια εκπομπή στην τηλεόραση και λέω στη μαμά μου “εσύ με γέννησες;” και μου είπε δεν σε έβγαλα από την κοιλιά μου αλλά από την καρδούλα μου. Τότε μου εξήγησε και πάντα ήξερα. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το να μάθεις ότι είσαι υιοθετημένος σου γκρεμίζει τα θεμέλια. Δεν έχω έρθει σε αυτή τη θέση, δεν μπορώ να κρίνω. Εγώ ίσως σοκαριζόμουν αλλά μέχρι εκεί. Την έχω συγχωρέσει και την ευχαριστώ κιόλας. Είναι τρομερό δώρο οι γονείς μου. Είναι τέλειοι και είμαι χαρούμενος που με μεγάλωσαν με τόσο προσοχή και τόσο δοτικότητα. Μου έχουν δώσει παραπάνω από τα πάντα. Οι γονείς από την πολύ τους αγάπη γίνονται υπερπροστατευτικοί και αυτό χτυπάει πολλές φορές άσχημα στο παιδί».

Ο Mike δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη δημιουργία της δικής του οικογένεια, τονίζοντας “Θέλω να κάνω οικογένεια, είναι από τα πρώτα πράγματα που θέλω να κάνω. Θέλω να κάνω μικρός παιδιά γιατί έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας με τους γονείς μου”.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News