Advertisement
LIFESTYLE

Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν: «Έφτασα στον θάνατο 2 φορές, άνοιξε το κρανίο μου στα δύο, ήμουν κλινικά νεκρός»

14:22
Νίκη Μουλά

Ο Ερρίκος Πετιλόν σε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου, μίλησε για τις δύο φορές που έφτασε κοντά στον θάνατο, το μεγαλύτερο ποσό που πήρε για δουλειά και για τον γιο του.

Η σχέση του Ερρίκου Πετιλόν με τον 27χρονο γιο του

 

Advertisement

Αναφερόμενος στον γιο του, υπογράμμισε “θαυμάζω τις γυναίκες, θα τις θαυμάζω, τις αγάπησα, με αγάπησαν. Έχω κάνει 2 γάμους, σκέφτομαι και τον τρίτο γάμο, ίσως και δεύτερο παιδί. Έχω έναν γιο 27 ετών, γιατί πίστευε τον εγκατέλειψα, αλλά ήταν για θέματα υγείας μου. Με συγχώρεσε”.

 

Advertisement

Για την Ούρσουλα Άντρες, ο Ερρίκος Πετιλόν αποκάλυψε “ήμασταν δύο χρόνια ζευγάρι, στεναχωρήθηκε όταν της είπα να το αφήσουμε”.

Advertisement

 

Σχετικά με την ταφή της μητέρας του, σημείωσε “με την αδελφή μου κάναμε ό,τι καλύτερο για την μητέρα μου, στο σεντόνι βοήθησα να μπει, το κράτησα όταν θάφτηκε, είναι παράδοση της θρησκείας μας όπως και το σκάψιμο του τάφου», ενώ για τον πατέρα του συμπλήρωσε “ο πατέρας μου μπήκε φυλακή στα 85 του, που ήταν άδικη, γιατί ήταν πολύ τίμιος παρόλο που χρεοκόπησε”.

 

Advertisement

Ο Ερρίκος Πετιλόν έφτασε δύο φορές κοντά στον θάνατο

 

Όσον αφορά την υγεία του, εξομολογήθηκε ότι “βεβαίως και έφτασα κοντά στον θάνατο, ήμουν κλινικά νεκρός, έπαθα σταφυλόκοκκο στον πνεύμονα. Και από τροχαίο άνοιξε το κρανίο μου στα δύο, ο γιατρός είχε πει ότι θα μείνω παράλυτος από το λαιμό και κάτω”.

 

Τέλος, για τις αμοιβές που έχει λάβει στο παρελθόν, ο Ερρίκος Πετιλόν κατέληξε «το μεγαλύτερο ποσό που είχα πάρει για διαφήμιση ήταν 7 εκατομμύρια δραχμές, τη δεκαετία του ‘80, για ένα ελαιόλαδο για να πω “ξέρει η πεθερά μου από λαδιά”, ενώ για το me too ξεκαθάρισε πως «χρόνια ξέρω όσα ακουστήκαν, βέβαια δεν ήξερα κάτι για να κάνω εγώ καταγγελία».

Advertisement

 

TAGS:
Advertisement