tasos-mpoygas-i-alithini-ilikia-oi-12-gamoi-i-fylaki-gia-mia-gynaika-o-kryfos-gios-kai-giati-ton-lene-planitarchi-134510
14:29

Τάσος Μπουγάς: Η αληθινή ηλικία, οι 12 γάμοι, η φυλακή για μία γυναίκα, ο κρυφός γιος και γιατί τον λένε «Πλανητάρχη»

14:29
Νίκη Μουλά

Ο Τάσος Μπουγάς, που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, τις τελευταίες ημέρες, λόγω της πασχαλινής διαφήμισης των Jumbo, η οποία έχει προκαλέσει αίσθηση, έχει κάνει 12 γάμους, ενώ έχει αποκτήσει έναν γιο, στον οποίο έχει αδυναμία.

Advertisement

Ο Πλανητάρχης, όπως αποκαλούν τον 70χρονο τραγουδιστή, έχει ζήσει μία έντονη ζωή, καθώς έχει κάνει 12 γάμους, δύο στην Ελλάδα και δέκα στο εξωτερικό, ενώ έχει ζήσει μέσα στη χλιδή, λόγω των χρημάτων που έβγαζε τη χρυσή εποχή των μπουζουκιών, στα 80s-90s, αλλά και φτώχεια τα πρώτα χρόνια της ζωής του, σε ένα μικρό χωριό έξω από τον Πύργο, όπου γεννήθηκε.

Advertisement

Μέχρι και φυλακή έκανε για χάρη μιας γυναίκας, καθώς όπως είχε υπογραμμίσει σε παλιότερη συνέντευξή του «κατηγορήθηκα για μαστροπεία, αλλά απαλλάχτηκα. Δεν έγινε ποτέ δικαστήριο. Ήμουν σε σχέση με μια γυναίκα, η οποία ήταν μπλεγμένη σε μια υπόθεση μαστροπείας και νόμιζαν ότι ήμουν κι εγώ. Κι επειδή έπαιξα πολύ τότε στα κανάλια, αναγκάστηκαν να με στείλουν στη φυλακή. Έναν μήνα έμεινα μέσα. Μετά με άφησαν με ομόφωνη απόφαση προέδρου. Χωρίς να γίνει δίκη».

Advertisement

Για το παρατσούκλι του “πλανητάρχης”, ο Τάσος Μπουγάς επεσήμανε «το 1998 ένα από τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας διεθνώς ήταν το σκάνδαλο με τον Μπιλ Κλίντον και τη Μόνικα. Εγώ τότε δούλευα στη Θεσσαλονίκη, αλλά στα ρεπό μου κατέβαινα στην Αθήνα. Καθόμουν, λοιπόν, σε μια καφετέρια κι είχα παραγγείλει φραπέ. Τότε, μου λέει ένας φίλος μου, ο Μπάμπης: «Γράψε, ρε, ένα τραγούδι για τον Κλίντον». Μου το λέει μία, μου το λέει δύο, μου το λέει τρεις, στο τέλος φωνάζω αυτόν που είχε το μαγαζί: «Ρε Θανάση, φέρε ένα στιλό κι ένα χαρτί». Σε δύο λεπτά το είχα γράψει. Τρεις μέρες μετά έχω κανονίσει ένα εξτρά στην Κοζάνη. Έχουμε περίπου 5.000 κόσμο. Λέω στην ορχήστρα: «Πάμε να πούμε τον “Πλανητάρχη”». Κάποιοι είχαν ενδοιασμούς. Τελικά το παίξαμε. Ε, από εκείνη τη στιγμή και για μια ώρα δεν παίζαμε άλλο τραγούδι. Έγινε τεράστιο σουξέ! Είχε κυκλοφορήσει με το περιοδικό «Πίστα». Κάθε 13 μέρες έκοβαν 33.000 cd. Μιλάμε για νούμερα, όχι αστεία. Υπολογίζεται ότι πρέπει να πέρασε το 1.000.000 cd συνολικά. Είχε γίνει χαμός».

Advertisement

Οι 12 γάμοι του Τάσου Μπουγά

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Τάσος Μπουγάς σημείωσε «οι 10 γάμοι στο εξωτερικό δεν έγιναν από έρωτα, αλλά και για να διευκολυνθώ στο θέμα της δουλειάς μου. Πιο παλιά μας φώναζαν από τα νυχτερινά μαγαζιά, π.χ., στη Γερμανία. Κλείναμε μια συμφωνία με τον επιχειρηματία, αρχικά για τρεις μήνες, κι αν πηγαίναμε καλά, μας κρατούσε έξι μήνες ή ακόμη κι έναν χρόνο. Έπρεπε, φυσικά, ο επιχειρηματίας να πάρει άδεια παραμονής για κάθε καλλιτέχνη που έφερνε από την Ελλάδα ή οποιαδήποτε άλλη χώρα. Τύχαινε, όμως, αυτός ο καλλιτέχνης, ο οποίος είχε συμφωνήσει σε μια X αμοιβή, να κάνει μεγάλη επιτυχία και να δεχτεί πρόταση με τα διπλά λεφτά από άλλο μαγαζί. Ελα, όμως, που δεν μπορούσε ν’ αποδεχτεί αυτή την πρόταση αφού, αν το έκανε, ο επιχειρηματίας που τον είχε φέρει στη Γερμανία θα του δημιουργούσε πρόβλημα. Οχι μόνο θα τον έστελνε πίσω στην Ελλάδα, αλλά θα τον έβαζε και σε μαύρη λίστα, με συνέπεια να μην μπορεί μετά να βγάλει καθόλου επαγγελματική βίζα για το εξωτερικό για 10 χρόνια. Ενας διερμηνέας που γνώρισα στη Γερμανία εκείνα τα χρόνια ήταν ο άνθρωπος που μου έδωσε τη λύση. «Θέλεις να πας σε όποιο μαγαζί γουστάρεις και να μην έχεις ανάγκη κανέναν; Θα κάνεις έναν πολιτικό γάμο» μου είπε. Ε, και το έκανα».

Ο Τάσος Μπουγάς έχει αδυναμία στον γιο του

Advertisement

Όσον αφορά τον γιο του, τον οποίο υπεραγαπά και όπως λέει και τον έχει μεγαλώσει μόνος του, δεν είναι ο ράπερ Μηδενιστής, που επειδή το πραγματικό του όνομα είναι Παναγιώτης Μπουγάς, νόμιζαν όλοι ότι είναι γιος του Τάσου Μπουγά.

Τάσος Μπουγάς γάμοι