Enimerotiko.gr
Gossip Lifestyle

Τέρης Χρυσός: Το πραγματικό όνομα, ο παρολίγον βιασμός στα 10, το έμφραγμα και η ομοιότητα με τον Μητσοτάκη

Τέρης Χρυσός

Ο Τέρης Χρυσός υπήρξε ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια στην ελληνική μουσική και σε κάθε του εμφάνιση τα πλήθη παραληρούσαν πίσω στα 60s και 70s .Ο Τέρης Χρυσός (Λευτέρης Χρυσόγελος) γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και η οικογένειά του ήρθε στην Ελλάδα.

Της: Έπη Τρίμη

Έζησε τα παιδικά του χρόνια μέσα στη φτώχεια μέχρι που δεν είχε ούτε σπίτι για να μείνει. Κατάφερε με τη φωνή του να ζήσει και να σταδιοδρομήσει. Εμφανίστηκε με την ορχήστρα ποικίλης μουσικής της ΕΡΤ, και με τους σημαντικότερους μαέστρους. Απέσπασε πολλά και σημαντικά βραβεία, ενώ κυκλοφόρησε πολλούς δίσκους με μεγάλη επιτυχία.

Πήγαν να με βιάσουν όταν ήμουν 10 ετών

Όταν ήμουν 10 χρονών στην Τρούμπα, όπου πουλούσα φιστίκια, παρ’ ολίγον να με βιάσουν δύο Έλληνες διερμηνείς. Όμως εγώ ήμουν μεγάλος διάολος και την ώρα που ήμουν στο παγκάκι και καθόμουν με το καλαθάκι μου και άρχισαν να μου χαϊδεύουν τα πόδια, έβαλα τις φωνές «Αστυνομίααα» και τράπηκαν σε φυγή. Επίσης στον χώρο μου, επειδή ήμουν πολύ εμφανίσιμος, είχα κάποιες «προτάσεις» και από γυναίκες και από άνδρες αλλά πάντα ήμουν κύριος. Τα σταματούσα και δεν έδωσα ποτέ κανένα δικαίωμα.

Το μοντέρνο ποπ – ελαφρό τραγούδι, το οποίο ερμηνεύω εγώ, δεν είχε υψηλά μεροκάματα

«Έβγαλα τόσα χρήματα ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε η οικογένεια. Γιατί το είδος του τραγουδιού, το μοντέρνο ποπ – ελαφρό τραγούδι, το οποίο ερμηνεύω εγώ, δεν είχε υψηλά μεροκάματα. Τον καιρό που εγώ ήμουν ένας εκ των πρώτων ονομάτων του μοντέρνου τραγουδιού, αντίστοιχα στο λαϊκό τραγούδι ήταν ο Σταμάτης Κόκοτας. Εκείνος έπαιρνε 30.000 δραχμές τη βραδιά και εγώ 1.000 τη βραδιά».

Ερωτεύτηκα αλλά έμεινα μόνος

«Είχα μια μητέρα αυταρχική που «η μια της ξίνιζε και η άλλη της βρώμαγε». Μια κοπέλα θυμάμαι ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας μου στην Αμερική όταν πήγα και ήμουν έτοιμος να την παντρευτώ. Η μητέρα μου άρχισε να μου λέει «και που θα με αφήσεις, εγώ θέλω να είμαι μαζί σου». Κι εμένα με έπιασε το οιδιπόδειο σύμπλεγμα κι έτσι έμεινα μόνος. Το έχω μετανιώσει που δεν παντρεύτηκα και πολύ περισσότερο γιατί δεν απέκτησα παιδιά. Αλλά ο Θεός μου έδωσε πολλά ανίψια που με υπεραγαπούν και αισθάνομαι πλέον ολοκληρωμένος συναισθηματικά» είπε ο Τέρης Χρυσός μιλώντας στην εφημερίδα On Time.»

Η επέμβαση καρδιάς

Η καρδιά του Τέρη Χρυσού είχε  αντέξει την πολύωρη και δύσκολη χειρουργική επέμβαση, στην οποία είχε  υπεβλήθη και ο αγαπημένος και σεμνός τραγουδιστής απέδειξε τότε πως είχε γερή κράση και θέληση για ζωή.

«Βρέθηκα δύο φορές αντιμέτωπος με τον θάνατο.  Μια φορά που έπαθα έμφραγμα πριν από δέκα χρόνια, όπου με πήγαν στο Ωνάσειο και μου έκαναν μπαλονάκι. Ήμουν μεταξύ ναι και όχι. Και η άλλη πριν από 25 χρόνια όταν ταξίδευα από το Σικάγο στην Ελλάδα όπου το αεροπλάνο δεν μπορούσε να προσγειωθεί λόγω του ότι δεν άνοιγαν οι ρόδες. Και ξαφνικά βγήκαν ο πιλότος και η hostess και άνοιξαν μια καταπακτή εκεί που κάθονταν οι επιβάτες και χτύπησαν με τσεκούρι για να ανοίξει η ρόδα. Μας είπαν βγάλτε τα παπούτσια, βγάλτε κάθε τι αιχμηρό, τσατσάρες, στυλό από τις τσέπες σας και βάλτε το κεφάλι ανάμεσα στα γόνατα σας και σκύψτε κάτω. Το κάναμε αυτό γιατί θα προσγειωθούμε χωρίς τροχούς».

H Microsoft απαντά αν είναι συγγενείς ο Τέρης Χρυσός με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τις φήμες ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι καρπός του έρωτά του με τη Ντόρα Μπακογιάννη τις έχει διαψεύσει κατηγορηματικά ο ίδιος ο Τέρης Χρυσός. Μάλιστα, έχει αποκαλύψει και πώς ξεκίνησαν: «Από ένα αστείο του Τζίμη Πανούση. Μια μέρα έκανε μια πλάκα στο μαγαζί όπου δούλευε και είπε ότι δεν είναι μόνο ο Πασχάλης που έχει εξώγαμο, αλλά και ο Τέρης Χρυσός που έχει γιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αφορμή γι’ αυτό το αστείο ήταν η ομοιότητά που όντως υπάρχει – κι εγώ μπορώ να τη διακρίνω», είχε πει ο γνωστός τραγουδιστής. Και όντως, τον ισχυρισμό του κ. Χρυσού δεν τον επιβεβαιώνει μόνο το κοινό μάτι αλλά και, όπως γράφει η Lifo, ένα νέο εργαλείο της Microsoft που λέγεται Twins or Not με το οποίο μπορεί κανείς να τεστάρει την ομοιότητα προσώπων, με αποτελέσματα συχνά απρόβλεπτα. Στην περίπτωση Τέρη Χρυσού – Κυριάκου Μητσοτάκη το αποτέλεσμα είναι 87%!

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News