Advertisement
GOSSIP

«Θέλω να υιοθετήσω παιδί – Δεν κάνω εξωσωματική»: Η Κατερίνα Γκαγκάκη για τα λάθη της και τον χρόνο που περνά

19:00
Newsroom

Η Κατερίνα Γκαγκάκη το 2019 βρέθηκε στο στόχαστρο της επικαιρότητας. Πρόκειται για μια γυναίκα που πέραν από εντυπωσιακή είναι και ιδιαιτέρως έξυπνη ξέροντας πως τα δύσκολα είναι για τους ανθρώπους. Μάλιστα, δε διστάζει να τα παραδεχτεί, να τα αξιολογήσει και να αναγεννηθεί μέσα απ’ αυτά.

Advertisement

Δεν είμαι χορτασμένη από τη ζωή

Η ισχυρή γυναίκα των Media έκανε πάντα focus στη δουλειά της. Έτσι η προσωπική της ζωή αρκετές φορές έμεινε πίσω καθώς όπως όλοι ξέρουμε για να διαπρέψει κάποιος στη δουλειά του και να αφήσει ένα ισχυρό στίγμα είναι βέβαιο πως η προσωπική ζωή μένει πάντα λίγο στο περιθώριο.

Advertisement

Δεν μου αρέσει που μεγαλώνω

Μέχρι τα 45 μου χρόνια δεν είχα πρόβλημα να πω δημόσια την ηλικία μου. Ο χρόνος μου έχει φερθεί με γενναιοδωρία έχει πει σε συνέντευξή της. Ωστόσο, καμία γυναίκα δεν θέλει να μεγαλώνει και να διακρίνει αλλαγές πάνω της από τη φθορά του χρόνου. Επίσης, έχει πει πως μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις αλλά δεν είναι κατά αν και εφόσον κρίνει πως θα τις χρειαστεί.

Advertisement

Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω εξωσωματική αυτόνομα για να κάνω ένα παιδί μόνη μου

Η Κατερίνα Γκαγκάκη πιστεύει πως η μητρότητα έρχεται στη σκέψη της γυναίκας στα πλαίσια μιας δυνατής και  ευτυχισμένης σχέσης. Επίσης, μέχρι στιγμής παραδέχτηκε πως το καμπανάκι της μητρότητας δεν είχε χτυπήσει ποτέ για την ίδια. Φίλες της έχουν καταφύγει σε τράπεζα σπέρματος ωστόσο η ίδια δεν επιθυμεί να φέρει ένα μωρό στον κόσμο κάτω από το πλαίσιο αυτό.

Advertisement

Δεν πρέπει ποτέ να θεωρούμε πως για τα πάντα υπάρχει χρόνος

Συνεχίζοντας να μιλά για τη μητρότητα ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκη πως ο σύντροφος  με τον οποίο ήμουν μαζί τα τελευταία χρόνια δεν είχε διάθεση να κάνει οικογένεια. Ήταν κάτι άλλωστε που το ήξερε από την αρχή και το είχε σεβαστεί απόλυτα.

Η επιθυμία υιοθεσίας μωρού

Όπως δήλωσε δημόσια η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι η η πρώτη φορά που μέσα στην επόμενη διετία θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί. Βέβαια γνωρίζει πως είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά όταν πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια αλλά το επιθυμεί πολύ παρόλο που σίγουρα θα επιφέρει πολλές αλλαγές στη ζωή της. Ωστόσο πιστεύει πως το να δίνεις αγάπη και ασφάλεια σε ένα μωρό είναι ιερή πράξη στην οποία αξίζει κανείς να επενδύσει αν και μέχρι στιγμής δεν το έχει συζητήσει με οικία της πρόσωπα.

Τα πράγματα που θέλω και ονειρεύομαι πολύ δεν τα λέω ποτέ φωναχτά

Η Κατερίνα Γκαγκάκη πιστεύει πως είναι ένας  τρόπος άμυνας για το πώς θα τα ξορκίσει αν τελικά δεν της συμβούν. Ωστόσο για πρώτη φορά δημόσια παραδέχεται την ανάγκη της για υιοθεσία παιδιού καθώς όπως λέει το ψάχνει από το καλοκαίρι αρκετά συστηματικά… Ίσως μιλάει “δυνατά” για την επιθυμία της προκειμένου το σύμπαν να την ακούσει και να υλοποιήσει τη λαχτάρα της,

 

Advertisement

 

TAGS:
Advertisement