Advertisement
LIFESTYLE

Την έχουν περάσει σε ύψος: Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει αγκαλιά με τις κούκλες κόρες της και τα likes πέφτουν “βροχή”

18:05
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη πριν επιστρέψει και πάλι στα τηλεοπτικά πλατό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια περνάει χρόνο μαζί με την οικογένειά της, κάνοντας αμέτρητες βουτιές, αποδράσεις στα ελληνικά νησιά και διαβάζοντας βιβλία.

Advertisement

Το μεσημέρι της Τρίτης η παρουσιάστρια μοιράστηκε οικογενειακές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της, όπου φαίνεται πιο χαλαρή και ευτυχισμένη από ποτέ.

Στα στιγμιότυπα που ανήρτησε στα social media είδαμε με τις κούκλες κόρες της – Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα – τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο αλλά και τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.

Advertisement

«Διακοπές είναι… οπουδήποτε με την οικογένεια μου, τα βιβλία μου και την θάλασσα» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης η Ελένη Μενεγάκη.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την Μενεγάκη με ριγέ μάξι φόρεμα έχοντας δίπλα της την Βαλέρια Λάτσιου, η οποία φοράει μπεζ παντελόνα και γκρι crop top. Δίπλα της ο Μάκης Παντζόπουλος που αγκαλιάζει τη μεγάλη κόρη της Λάουρα, η οποία φοράει μάξι φούστα και crop top.

Στην αγκαλιά της κρατά τη μικρή και κατάξανθη Μαρίνα Παντζοπούλου, η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στις αδελφές της.

Advertisement

Στην δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε, είδαμε τη Μενεγάκη με τον γιο της Άγγελο Λάτσιο.

Ακόμα η Μενεγάκη μας έδειξε τα βιβλία που διάβασε αυτό το καλοκαίρι, τονίζοντας μάλιστα ότι τα διάβασε όλα!

Τις προηγούμενες ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, βρέθηκαν σε tour στο Ιόνιο Πέλαγος, τηρώντας την «παράδοση» που τους θέλει κάθε χρόνο τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου να επισκέπτονται κάποια νησιά.

Advertisement

Η παρουσιάστρια ανέβασε κάποιες φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να φοράει μαύρο μαγιό και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ βρίσκεται στο φουσκωτό.

TAGS:
Advertisement