Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, δεν άντεξε και ξέσπασε όταν την συνάντησαν οι δημιογράφοι έξω από το σπίτι της και λίγο μετά τη σύλληγψη του συντρόφου της.
Θυμίζουμε πως ο Χρήστος Μάστορας συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς οδηγούσε μεθυσμένος στο κέντρο της Αθήνας με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη να βλέπει τους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι της μετά το συμβάν και να… αντιδράει!
Ξέσπασε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μετά το συμβάν με τον Χρήστο Μάστορα – Δείτε αναλυτικά
Ξέσπασε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, όταν την συνάντησαν οι δημοσιογράφοι κατά την πρωινή της εμφάνιση, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του Χρήστου Μάστορα.
Φανερά ενοχλημένη, η σύντροφος του τραγουδιστή απέφυγε τους δημοσιογράφους των πρωινών εκπομπών, τονίζοντας πως θα απαντήσει επί του θέματος μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.
Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου ο τραγουδιστής πιάστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Το αλκοτέστ χτύπησε «κόκκινο», με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Χρήστος Μάστορας επιχείρησε αρχικά να αποφύγει το μπλόκο της Tροχαίας.
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για το συμβάν αντιδρώντας: «Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε, ό,τι έχω να κάνω, θα το κάνω μέσα από τα social media. Είμαι μια χαρά».
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του ANT1, Γιάννη Μαλλιαρού για το εάν η ίδια τρόμαξε με τη σύλληψη του συντρόφου της: «Τρομάζω που είστε εσείς κάτω από το σπίτι μου», είπε φανερά ενοχλημένη η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα.
Η εκπομπή, Το πρωινό τσάκωσε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη να βγαίνει από το σπίτι της και ρωτήθηκε για τη σύλληψη του, Χρήστου Μάστορα.
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση: «Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε, ό,τι έχω να κάνω, θα το κάνω μέσα από τα social media. Είμαι μια χαρά».
Και όταν ρωτήθηκε, εάν η ίδια τρόμαξε με τη σύλληψη του συντρόφου της, εκείνη είπε:
«Τρομάζω που είστε εσείς κάτω από το σπίτι μου».
Να σας θυμίσουμε ότι το αλκοτέστ χτύπησε «κόκκινο», με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο πασίγνωστος τραγουδιστής επιχείρησε αρχικά να αποφύγει το μπλόκο της Tροχαίας, πατώντας γκάζι και κάνοντας ελιγμό.
Φορώντας χειροπέδες, κουκούλα και μάσκα ο Χρήστος Μάστορας οδηγήθηκε για να δικαστεί στο Aυτόφωρο. Εμφανίστηκε μετανιωμένος, ενώ ισχυρίστηκε πως ο λόγος που δεν σταμάτησε στο μπλόκο ήταν γιατί δεν κατάλαβε το σήμα της Τροχαίας.