Advertisement
LIFESTYLE

Βασίλης Τερλέγκας: «Επιμένω να το λέω ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι»

11:06
Νίκη Μουλά

Ο Βασίλης Τερλέγκας πριν από πέντε χρόνια δήλωσε πως δεν θα ήθελε τα παιδιά του να γίνουν ομοφυλόφιλοι, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν μέχρι και ρατσιστή.

Ο Βασίλης Τερλέγκας θα στήριζε τα παιδιά του αν ήταν ομοφυλόφιλοι

 

Advertisement

Στην προσπάθειά του να μαζέψει τη δήλωσή του, πριν από μερικούς μήνες, είχε δηλώσει ότι δεν θα ήθελε τα παιδιά του να είναι ομοφυλόφιλοι, όμως, εκείνος θα τα στήριζε.

 

Advertisement

Νέες δηλώσεις του Βασίλη Τερλέγκα στο Πρωινό για τους ομοφυλόφιλους

 

Advertisement

Σε χθεσινές του δηλώσεις στο «Πρωινό» μίλησε για το εν λόγω θέμα και παραδέχθηκε ότι μετάνιωσε για αυτή του την δήλωση, όμως, επιμένει ακόμη στα λεγόμενα του.

 

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο Βασίλης Τερλέγκας “έχουν παρεξηγηθεί δηλώσεις μου, αλλά μπορεί να φταίω κι εγώ με τον τρόπο που τα έλεγα. Δεν χρειαζόταν να πω την τελευταία κουβέντα που είπα για τους ομοφυλόφιλους. Γι’ αυτήν έχω μετανιώσει. Το ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι επιμένω να το λέω. Είχα πει μια άσχημη κουβέντα στον φίλο μου τον Γρηγόρη, την οποία πήραν μετά τα παιδιά και με βρίζανε”.

Advertisement

 

Και πρόσθεσε ο Βασίλης Τερλέγκας “αλλά εντάξει, εγώ τους αγαπώ, είχαν δίκιο, η διατύπωση δεν ήταν αρμόζουσα. Ήμουν εκτός. Υπάρχει όμως κάτι σε αυτή την περίπτωση, το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς θα το πάρω μαζί μου. Δεν θα πω ποτέ τι μου συνέβη εκείνο το βράδυ. Πιστεύω ότι είχε συμβεί κάτι που διαπίστωσα μετά. Ήρθαν μετά το βράδυ στο μαγαζί φίλοι μου ομοφυλόφιλοι και μου είπαν αυτά που μου είπαν, τα οποία πάλι κρατάω για μένα”.

 

Advertisement
TAGS:
Advertisement