Advertisement
LIFESTYLE

“Βγαλμένο από το Hollywood”: Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο υπερπαραγωγή που στόλισαν Μπόμπα – Τανιμανίδης

12:23
Εύη Κουρίδου

Οικογενειακές στιγμές δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο για τη Χριστίνα Μπόμπα, τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους.

Αυτά είναι τα δεύτερα Χριστούγεννα για το ζευγάρι που θα τα περάσει μαζί με τις δίδυμες κόρες του, Αριάνα και Φιλίππα, οι οποίες τον περασμένο Ιούνιο συμπλήρωσαν τον έναν χρόνο ζωής.

Advertisement

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όλοι μαζί σαν οικογένεια αλλά και με μερικούς καλούς τους φίλους στόλισαν το σαλόνι του σπιτιού τους, το οποίο μοιάζει πλέον βγαλμένο από παραμύθι.

«Φέτος τον στολισμό τον επιμελήθηκαν τα πιο γλυκά πλάσματα, η Αριάνα και η Φιλίππα!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Μπόμπα.

Advertisement

Δείτε τις φωτογραφίες

Advertisement

Advertisement

Οι δύσκολες στιγμές μετά τη γέννα για τη Χριστίνα Μπόμπα

«Πέρασα από όλα τα στάδια της προβολής σαν ψυχολογία και σαν σκέψεις. Μετά από πολύ καιρό, αρκετή σκέψη και ψυχανάλυση, έχω καταλάβει ότι η ζωή είναι μικρή. Μου αρέσει να ταξιδεύω, να δημιουργώ υλικό και να το προβάλλω στα media. Έμαθα να ξεπερνάω αυτά που λένε οι άλλοι. Μετά από κάποιο διάστημα δεν αποφάσισα ποτέ το τι θα κάνω με βάση το τι θα πει ο κόσμος. Το έχω αφήσει πίσω μου αυτό, με αφήνει αδιάφορη», δήλωσε πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα στην εκπομπή της Ελένης.

Και συμπλήρωσε: «Μπαίνει μια νέα ταυτότητα μπροστά από όλες τις υπόλοιπες. Η ‘μητέρα’ είναι το πρώτο και μετά τα άλλα μπαίνουν στη σειρά τους. Καλείσαι να έχεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου για να δίνεις παράδειγμα στα παιδιά σου».

«Το ήθελα πολύ και το προσπάθησα, δεν ερχόταν εύκολα. Η εγκυμοσύνη ήταν εύκολη. Αυτό που ήταν απαιτητικό ήταν οι πρώτοι δύο μήνες ζωής των κοριτσιών. Ενώ ζεις την απόλυτη ευτυχία, μέσα μου ήταν τόσο έντονη η ευθύνη του να τα καταφέρω με δύο μωρά που ήταν δύσκολο».

Advertisement
TAGS:
Advertisement