Advertisement
LIFESTYLE

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στις Σπέτσες για την ταινία “Knives Out 2”

14:23
Newsroom

Άλλη μία χολιγουντιανή ταινία επιλέγει την Ελλάδα για τα γυρίσματά της. Αυτή τη φορά στις Σπέτσες και ο λόγος για την ταινία “Knives Out 2”.

1,2,3, σκηνή πρώτη… Η Κέιτ Χάντσον εντυπωσιακή στα γυρίσματα που μόλις ξεκίνησαν στις Σπέτσες για την ταινία «Knives Out 2» μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Ντάνιελ Κρεγκ.

Advertisement

Δείτε τη φώτο εδώ

Advertisement

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, το ταλαντούχο δίδυμο περπατούσε μαζί στην αποβάθρα, με την Κέιτ Χάντσον να φοράει μία εντυπωσιακή μεταξωτή μπορντό τουαλέτα και ένα μεγάλο λευκό καπέλο. Μαζί της ο ιδιοφυής ντετέκτιβ «Μπενουά Μπλάνκ» που ενσαρκώνει ο Ντάνιελ Κρεγκ με ένα λινό εκρού κοστούμι, γαλάζιο φουλάρι και ροζ πουκάμισο.

Advertisement

Σε όλη την διάρκεια των γυρισμάτων τα μέλη του συνεργείου καθώς και όταν οι ηθοποιοί περιμένουν να ξεκινήσουν οι λήψεις, φορούν μάσκες προστασίας.

Ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον έδωσε το σύνθημα της έναρξης των γυρισμάτων στο προσωπικό του λογαριασμό στο Ιstagram με φόντο την καταγάλανη θάλασσα των Σπετσών. «Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους υπομονετικούς ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα που μας επέτρεψαν να κάνουμε ένα φονικό στις ήρεμες ακτές τους».

Δείτε την ανάρτησή του με φόντο τις Σπέτσες:

Advertisement

Στο Πόρτο Χέλι βρίσκονται όλοι οι πρωταγωνιστές της ταινίας ενώ τα γυρίσματα γίνονται στις Σπέτσες.

Η ταινία μυστηρίου «Στα Μαχαίρια», διαδραματίζεται πίσω από τις κλειστές πόρτες μιας έπαυλης, στο πνεύμα της Αγκάθα Κρίστι. Πρωταγωνιστούν ακόμα ο Έντουαρντ Νόρτον, ο Ντέιβ Μπατίστα, η Κάθριν Χαν, η Τζέσικα Χένγουικ, και η Μάντελιν Κλάιν.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά στους κινηματογράφους.

Advertisement
TAGS:
Advertisement