Advertisement
LIFESTYLE

Ξέσπασε ο Γεράσιμος Γεννατάς: «Γιατί αυτή η ανθρωποφαγία; Έγραφαν ότι πεινάω και δεν μπορώ να ζήσω»

17:44
Newsroom

Ο Γεράσιμος Γεννατάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μίλησε για δημοσιεύματα που τον έχουν πληγώσει στο παρελθόν.

Ο γνωστός ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του και τις προτάσεις που του έχουν γίνει:

Advertisement

«Μου έχει γίνει πρόταση για παρουσίαση στην τηλεόραση μια – δυο φορές. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που βαριέμαι πολύ τον εαυτό μου, αν έκανα ποτέ οτιδήποτε άλλο εκτός της υποκριτικής, θα έπρεπε να το “δουλέψω” πολύ. Πρέπει να έχουμε ένα ηθικό περιεχόμενο και ορισμένες αρχές, βάσει των οποίων θα βαδίζουμε στη ζωή, αλλιώς δε θα πάμε πουθενά».

Γεράσιμος Γεννατάς: Τι ανέφεραν δημοσιεύματα στο παρελθόν για τον ηθοποιό

Ο Γεράσιμος Γεννατάς είπε στη συνέχεια: «Αναφορικά με την οικονομική περιπέτεια που είχα περάσει, εγώ προσπάθησα να είμαι έντιμος, αλλά δεν τα κατάφερα. Είχαν βγει εκείνη την εποχή κάποιοι τίτλοι ότι δε μπορώ να ζήσω και ότι πεινάω. Δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα. Γιατί αυτή η ανθρωποφαγία;».

Advertisement

«Είναι θέμα της κοινωνίας μας. Ζούμε μια στιγμή που πρέπει να μας απασχολήσει ως ανθρώπους και να αναρωτηθούμε αν θέλουμε να ζούμε όλοι μαζί. Αυτές οι γκρίζες μέρες που ζούμε, των ιών, των σεξισμών, των δολοφονημένων γυναικών, δεν είναι ανθρώπινη κοινωνία αλλά κανιβαλισμός. Αυτό από κάπου έρχεται, αν δε μας απασχολήσει κάπου θα πάει, δε θα σταματήσει» κατέληξε.

Advertisement

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Advertisement
TAGS:
Advertisement