dyskoles-ores-gia-ti-doykissa-nomikoy-i-exafanisi-apo-pantoy-i-anisychia-kai-i-foto-poy-ta-exigei-ola-121399
22:24

Δύσκολες ώρες για τη Δούκισσα Νομικού: Η «εξαφάνιση» από παντού, η ανησυχία και η φωτό που τα εξηγεί όλα

22:24
Εύη Κουρίδου

Αναγκαστικό διάλειμμα από τα social media έκανε η Δούκισσα Νομικού, επειδή η κατάσταση της υγείας της δεν της επέτρεπε να ασχοληθεί.

Οι ακόλουθοί της στο Instagram ανησύχησαν για την απουσία της και έτσι η Δούκισσα Νομικού θέλησε να τους καθησυχάσει και να εξηγήσει πως απείχε από τα social media λόγω ίωσης. Έτσι λοιπόν με αναρτήσεις της στο Instagram ενημέρωσε τους followers της για τη διατροφή της και πώς την βοήθησε στην ανάρρωσή της.

Advertisement

Μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι ίσως ο καλύτερος φυσικός τρόπος για να αναρρώσει κάποιος από τις ιώσεις και το κρυολόγημα. Πιο συγκεκριμένα, τα συχνά και μικρά γεύματα, οι σούπες και η επαρκής ενυδάτωση είναι απαραίτητα για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού μας.

Δούκισσα Νομικού: Οι σούπες που επέλεξε

Ενώ την ταλαιπωρούσε η ίωση, η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να τρώει σούπες.

Advertisement

Σούπα με κοτόπουλο και λαχανικά

Advertisement

Δούκισσα Νομικού

Αλλά το μενού είχε και σούπα βελουτέ.

Advertisement

Η ανάρρωση

Με το που άρχισε να αισθάνεται καλύτερα, η Δούκισσα Νομικού, πέρα από τις σούπες, άρχισε να εμπλουτίζει τη διατροφή της με σαλάτες και ομελέτες.

«Παιδιά πάμε καλά. Για βραδινό δεν έχει σούπα», όπως ανέφερε σε μια ανάρτησή της.

Δούκισσα Νομικού

Ενώ μέρα με την μέρα έβαζε και ποικιλία στα πιάτα της, καθώς αυξάνονταν και οι επιλογές φαγητού.

Advertisement

«Περδίκι πια (φτου φτου)», έγραψε με χιούμορ η Δούκισσα Νομικού, η οποία μετά τις σούπες έφαγε μακαρόνια με κιμά και τριμμένο τυρί, συνοδεύοντάς τα με σαλάτα.

Εφόσον τα stories στο Instagram είχαν μεγάλη απήχηση και οι followers επικροτούσαν τη διατροφή της, η παρουσιάστρια συνέχισε να αναρτά τα φαγητά που έτρωγε καθημερινά.

Για πρωινό, αυγό με σαλάτα και φρέσκο χυμό πορτοκάλι.

Δούκισσα Νομικού

Ενώ ως κυρίως γεύμα επέλεξε σαλάτα με ντοματίνια, κόκκινη πιπεριά και αβοκάντο, με αραβική πίτα ψημένη και γεμιστή με τυρί.

Για να διατηρεί και την σιλουέτα της, οι ποσότητες όπως θα διαπιστώσατε και εσείς είναι μικρές και τα γεύματά της συνοδεύονται πάντα από σαλάτες.

Δούκισσα Νομικού