oloi-ti-mperdepsan-me-tin-17chroni-kori-tis-i-foto-tis-marias-lekaki-me-ti-mitera-tis-amp-038-to-sygkinitiko-minyma-151212
16:59

Όλοι τη μπέρδεψαν με την 17χρονη κόρη της: Η φώτο της Μαρίας Λεκάκη με τη μητέρα της & το συγκινητικό μήνυμα

16:59
Εύη Κουρίδου

Αδυναμία στις γυναίκες της ζωής της έχει η Μαρία Λεκάκη, οι οποίες δεν είναι άλλες από τη μητέρα και την κόρη της.

Μπορεί η Μαρία Λεκάκη να διατηρεί λογαριασμό στο Instagram τα τελευταία χρόνια, ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή και δημοσιεύει κυρίως στιγμιότυπα από την επαγγελματική της ζωή ή σπάνιες throwback φωτογραφίες με τη μονάκριβη κόρη της.

Advertisement

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Λεκάκη για τη μητέρα της

Πριν λίγες ώρες, η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε σε παιδική ηλικία μαζί με τη μητέρα της, η οποία της δίνει ένα πολύ τρυφερό φιλί.

Advertisement

View this post on Instagram
Advertisement

A post shared by maria lekaki (@marialekaki.official)

«Μου λείπεις», έγραψε η Μαρία Λεκάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Advertisement

Το κοινό της στο Instagram «γέμισαν αγάπη» το post, σχολιάζοντας κόκκινες καρδούλες. Με μια δεύτερη ματιά στην παραπάνω φωτογραφία διακρίνεται η ομοιότητα της ηθοποιού με την 17χρονη κόρη της.

Λεκάκη

Λεκάκη

Advertisement

Η σχέση λατρείας με την κόρη της και οι σπάνιες φωτογραφίες

Η Μαρία Λεκάκη τρέφει μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη της, Ζωή, η οποία είναι 17 ετών. Η νεαρή κοπέλα είναι ο καρπός του έρωτα της Μαρίας Λεκάκη με τον πρώην σύζυγό της και σκηνοθέτη, Λεωνίδα Πανωνίδη. Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι από το 2007 μέχρι το 2012, ενώ η 17χρονη σήμερα Ζωή ήρθε στον κόσμο στις 30 Αυγούστου 2005.

Μαμά και κόρη έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση, με την ηθοποιό να προστατεύει πάντα την ανήλικη κόρη της από την έκθεση στον Τύπο.

Λεκάκη

Λεκάκη

Λεκάκη

Λεκάκη

«Δε θεωρώ ότι είναι κομμάτι της δουλειάς μου να εμφανίζομαι σε εκπομπές. Πηγαίνω μόνο όταν έχω να μιλήσω για κάτι. Νομίζω ότι αν εκθέτω την προσωπική μου ζωή, χάνω την ελευθερία μου», έχει πει χαρακτηριστικά η Μαρία Λεκάκη στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε στο 10:08

Όσο σπάνια η 53χρονη ηθοποιός δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρης της άλλο τόσο σπάνια μιλά για εκείνη σε συνεντεύξεις της. Στο παρελθόν είχε κάνει μια εξαίρεση και είχε αναφερθεί στη μητρότητα, μιλώντας στον Τηλεθεατή: «Η μητρότητα με έκανε χαρούμενο άνθρωπο. Είμαι πανευτυχής που είμαι μαμά. Δε θεωρώ ότι σοβαρεύεις απαραίτητα όταν γίνεσαι γονιός, αντίθετα, μάλλον γίνεσαι πιο νέος εγκεφαλικά, παρατηρείς κομμάτια του εαυτού σου που ίσως έχεις ξεχάσει, σε ελαφραίνει, ανεξάρτητα από το ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί αποτελεί σίγουρα ευθύνη. Αλλά είναι δεδομένα ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί στη ζωή μου».