eleonora-meleti-i-stigmi-poy-o-agios-vasilis-amp-8220-eisvallei-amp-8221-sto-spiti-tis-kai-i-monadiki-antidrasi-tis-koris-tis-117638
22:39

Ελεονώρα Μελέτη: Η στιγμή που ο Άγιος Βασίλης “εισβάλλει” στο σπίτι της και η μοναδική αντίδραση της κόρης της

22:39
Newsroom

Την Ελεονώρα Μελέτη και την κόρη της, Αλεξάνδρα, επισκέφθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Άγιος Βασίλης κάνοντας μια πολύ γλυκιά έκπληξη.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τη στιγμή που η μικρή Αλεξάνδρα πέφτει στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη και αφού ανοίγει το δώρο της, του κάνει ακόμη μια ζεστή αγκαλιά λίγο πριν εκείνον αποχωρήσει. Στη λεζάντα αυτού του βίντεο η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται πως ως παιδάκι δεν πίστευε στον Άγιο Βασίλη ωστόσο, πλέον έχει αρχίσει να πιστεύει στη μαγεία του.

Advertisement

Ελεονώρα Μελέτη: Η ανάρτηση με την μεγάλη έκπληξη

“Όπως κάθε χρόνο έτσι κ φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε κ έφερε τα δώρα του! Έφερε αυτό ακριβώς που ζήτησε η Αλεξάνδρα στο γράμμα που έστειλε… Τον είδε, τον αγκάλιασε κ έζησε τη μαγεία. Δεν πίστευα στον άγιο Βασίλη όταν ήμουν μικρή. Ίσως γι΄ αυτό σήμερα , στα 44 , πιάνω τον εαυτό μου να τον περιμένει με αγωνία κ στεναχωριέμαι όταν σκέφτομαι πως η Αλεξάνδρα κάποια στιγμή θα μεγαλώσει κ εκείνος δεν έχει λόγο πια να έρχεται…” έγραψε η παρουσιάστρια του “Mega Καλημέρα”.

Advertisement

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Advertisement