Advertisement
MEDIA

Άφαντη η Ασημίνα, ώρες αγωνίας για τον Δάντη: Δεν έχει νέα της εδώ και μέρες, δεν απαντά η παραγωγή του Survivor

18:05
Νίκη Μουλά

Ο Χρήστος Δάντης είναι ανήσυχος και επικοινωνεί καθημερινά με την παραγωγή του Survivor All Star, καθώς μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου, για παραβίαση των κανόνων, παραμένει άφαντη.

 

Advertisement

Ειδικότερα, οι άνθρωποι από το περιβάλλον, τόσο της Ασημίνας Χατζηανδρέου, όσο και της Κατερίνας Δαλάκα, δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους, γεγονός που τους έχει αγχώσει.

 

Advertisement

Έντονη η ανησυχία του Χρήστου Δάντη

 

Advertisement

Μεταξύ των εν λόγω ανθρώπων είναι και ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος- σύμφωνα με το Open Weekend- επικοινωνεί καθημερινά με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, χωρίς, ωστόσο, να έχει κάποια ενμέρωση.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο παίκτριες έχουν αποβληθεί από το παιχνίδι, εδώ και αρκετές μέρες, αλλά δεν έχουν πάρει στα χέρια τους το κινητό τους τηλέφωνο, ούτε μπορούν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους, παραμένοντας στην απομόνωση, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Advertisement

 

Ο Χρήστος Δάντης επικοινωνεί καθημερινά με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης

 

Βέβαια, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, οι άνθρωποι της παραγωγής καθησυχάζουν τον τραγουδιστή και τους κοντινούς ανθρώπους των δύο κοριτσιών που επικοινωνούν μαζί τους, πως είναι καλά στην υγεία τους, αν και αυτό δεν φτάνει για την ψυχολογία τους.

 

Advertisement
TAGS:
Advertisement