Advertisement
MEDIA

Άφωνη η Μαρία Μπέη: Η απόλυτη ανατροπή στο MasterChef, αποχωρεί ο Δημήτρης Μπέλλος λίγο πριν την τελική 10άδα

18:30
Φώτης Γαλανόπουλος

To MasterChef επέστρεψε φέτος στην οθόνη μας με αρκετές αλλαγές όσον αφορά την διαδικασία. Με κυριότερη αλλαγή ότι δεν είχαμε επιστροφές φέτος αλλά ζηλεύοντας το project του Survivor All Star, προσπάθησαν να δημιουργήσουν μέσω της διαδικασίας της δεύτερης ευκαιρίας, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση να μονομαχούν μαγειρικά με παίκτες από πρώην MasterChef και ο νικητής να παραμένει είτε να μπαίνει στο σπίτι του ριαλιτι μαγειρικής.

Έτσι λοιπόν είχαμε την χαρά να δούμε στο σπίτι παίκτες που μας είχαν κερδίσει είτε με τις μαγειρικές τους ικανότητες είτε ακόμα και με τον χαρακτήρα τους προηγούμενες σεζον. Ανάμεσά τους ο ο Γιώργος Πορφύρης, ο Ηλίας Καζιόλι, η Μαρία Μπέη , η Μαρία Λαζαρίδου, Ο Στέφανος Χίλας, Ο Δημήτρης Μπέλλος και ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος. Προσθήκες οι οποίες ανέβασαν τον πήχη μαγειρικά αλλά έδωσαν και τηλεοπτικό ενδιαφέρον στο ριαλιτι μαγειρικής καθώς με κάποιους υπήρχαν “ανοιχτούς λογαριασμούς” είτε άνοιξαν καινούργιους.

Advertisement

MasterChef 2023 | Δημήτρης Μπέλλος: Η μεγάλη επιστροφή! – Πώς αντέδρασε ο Ηλίας

Όπως ήταν λογικό οι παίκτες έφεραν μαζί τους και μεγάλη εμπειρία στις κουζίνες αλλά και στο στούντιο του MasterChef οπότε δεν είναι παράλογο να τους θεωρήσαμε σαν φαβορί για τον διαγωνισμό. Ωστόσο τα φαβορί πρέπει να δικαιολογούν τον άτυπο τίτλο τους και στις κουζίνες του ριαλιτι. Και όλοι μπορεί να έχουν μια άτυχη στιγμή… και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σημερινό επεισόδιο μια τέτοια στιγμή θα έχει και ο Δημήτρης Μπελλος και θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, μια μεγάλη απώλεια καθώς ήταν ένας δυνατός μάγειρας αλλά την απώλεια αυτή θα πρέπει να διαχειριστεί και η σύντροφός του Μαρία Μπέη.

Advertisement
Advertisement

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Στέφανος Χίλας είχε το ατού ως αρχηγός της μπλέ ομάδας που νίκησε στην ομαδική, να μοιράσει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα χρόνου και υλικών στο τεστ δημιουργικότητας.

Masterchef: Ο Άγγελος «δίκασε» την Μαρία Λαζαρίδου για το πιάτο της

Ο Δημήτρης Μπέλλος, Η Μαρία Λαζαρίδου και ο Θωδωρής είχαν δεν εντυπωσίασαν τους κριτές με τις προσπάθειές τους και σήμερα 2 από αυτούς θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Θοδωρής θα κερδίσει την ατομική ασυλία.

Και προς μεγάλη έκπληξη η προσπάθεια του Δημήτρη Μπελλου δεν θα είναι αρκετή για να τον κρατήσει στο ριαλιτι και έτσι θα έχουμε μια αποχώρηση βόμβα. Κάτι που θα δημιουργήσει μια περίεργη συναισθηματική φόρτιση στην Μαρία η οποία ελπίζουμε να λειτουργήσει θετικά και να την πεισμώσει για την συνέχεια καθώς μέχρι τώρα δείχνει ικανή να πάει πολύ ψηλά.

Advertisement
TAGS:
Advertisement