Advertisement
MEDIA

Άγριες Μέλισσες – επόμενα επεισόδια: Η μυστική πρόταση Νικηφόρου σε Κωνσταντή και η προδοσία κατά του Δούκα

14:29
Νίκη Μουλά

Άγριες Μέλισσες – επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό, με τον Δούκα και τον Νικηφόρο να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Μπορεί ο Νικηφόρος να κατέφυγε στην οικογένειά του όταν έμαθε ότι η Ασημίνα μαζί με τη Δρόσω και την Ελένη σκότωσαν τον αδελφό του τον Σέργιο, αλλά πολύ σύντομα θα φύγει κι από εκεί. Ο Δούκας, ύστερα από τη μαρτυρία του Μιλτιάδη, θα καταλάβει ότι ο Νικηφόρος ήταν αυτός που τον πρόδωσε και τον ανάγκασε να ζει εξόριστος δίνοντας στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν στις αρχές.

Advertisement

 

Ο Νικηφόρος δεν θα το αρνηθεί, αλλά θα του εξηγήσει ότι οι σχέσεις τους δεν είναι πια όπως ήταν κάποτε που αισθανόταν ότι ο Δούκας δεν τον εμπιστευόταν γιατί ήταν κολλημένος με την καρέκλα του.

Advertisement

 

Advertisement

Άγριες Μέλισσες – επόμενα επεισόδια: Εξελίξεις με την οριστική ρήξη ανάμεσα σε πατέρα και γιο

 

Ο Δούκας δεν δέχεται κανένα ελαφρυντικό για τη συμπεριφορά του γιου του και η ρήξη ανάμεσά τους μοιάζει να είναι οριστική. Ο Νικηφόρος, αποκομμένος τόσο από την οικογένεια των Σεβαστών, όσο και των αδελφών Σταμίρη, θα έρθει ξανά κοντά με τον θείο του τον Μιλτιάδη και τον ξαδελφό του τον Λάμπρο.

 

Advertisement

Βλέποντας ότι ο πατέρας του δεν αλλάζει μυαλά και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το χρήμα, θα οδηγηθεί σε μία παράτολμη κίνηση. Θα παραχωρήσει το ποσοστό του στον Λάμπρο και στον Μιλτιάδη, σώζοντας έτσι τα μέλη του Συνεταιρισμού που με τόσο κόπο δημιούργησε.

 

Άγριες Μέλισσες – επόμενα επεισόδια: Εξελίξεις με τον Δούκα που ετοιμάζει αντίποινα

 

Ο Νικηφόρος κάνει μια πρόταση στον Κωνσταντή, η οποία είτε θα φέρει τη συμφιλίωση, είτε θα γίνει η αφορμή για να ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος ανάμεσα στα αδέλφια.

Advertisement

 

Από την άλλη, ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει τον Συνεταιρισμό από την τυραννία του Δούκα, παρά την αμφισβήτηση που δέχεται από όλους, τη στιγμή που η Ουρανία, ενθουσιασμένη, κλείνει συμφωνία με έναν μεγάλο έμπορο της Λάρισας.

 

Όλοι τη στηρίζουν εκτός απ’ τον Κυριάκο, ο οποίος φοβάται ότι η σύζυγός του θα εξαπατηθεί για άλλη μια φορά.

 

Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν πως θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν τον Σέργιο, όμως, η χαρά τους δε θα κρατήσει για πολύ. Οι δυο τους θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες.

 

Ο Νικηφόρος αναζητά συμμάχους ενάντια στον Δούκα, αλλά καταλαβαίνει πως μόνο μια ανατρεπτική και απρόβλεπτη κίνηση θα του δώσει προβάδισμα.

TAGS:
Advertisement