Enimerotiko.gr
Media

«Άγριες μέλισσες», επόμενα επεισόδια: Το αδίστακτο σχέδιο της Μυρσίνης και το ένοχο μυστικό που αποκαλύπτεται

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας, με την Ελένη να μαθαίνει ότι το παιδί που κυοφορεί η Δρόσω είναι του Νικηφόρου.

Την ίδια ώρα, ο Μελέτης ανακαλύπτει τις σκοτεινές προθέσεις του Κλεομένη, ενώ ο Δούκας που υποψιάζεται κάτι για τη σχέση του Μελέτη με την Πηνελόπη, τους πιάνει μαζί στον σταύλο!

Τα νέα είναι δυσάρεστα για την Ασημίνα αφού ο γιατρός της ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά…

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα – Νικηφόρος απέναντι σε μία δυσάρεστη αλήθεια

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

Επεισόδιο 78

Η Ελένη πιέζει τον Παύλο να παραδεχτεί πως είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως. Η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να τους ακολουθήσει με το Νικηφόρο στο Παρίσι και να μεγαλώσει εκεί το παιδί της. Θα υποχωρήσει η Δρόσω παρά τις αντιρρήσεις του Νικηφόρου; Η Παγώνα προσπαθεί να κερδίσει πάλι τη θέση της στο σπίτι της ενώ ο Προκόπης ανακοινώνει πως θα κατέβει για Kοινοτάρχης στις εκλογές. Ο Κυπραίος επιστρέφει και δίνει εξηγήσεις στον Νέστορα για την εξαφάνισή του. Θα τον δεχτεί πίσω ο ταξίαρχος; Θα βρει το θάρρος ν’ αντιμετωπίσει την Ελένη; Η Ανέτ είναι αποφασισμένη να ψάξει για το χαμένο παιδί της με τη βοήθεια του Νέστορα παρά τις δυσκολίες. Ο Κλεομένης κάνει μια λανθασμένη κίνηση και ο Μελέτης αντιλαμβάνεται ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του. Θα αποκαλυφθεί ποιος πραγματικά είναι ο Κλεομένης; Η Ασημίνα θα αρρωστήσει βαριά και θα την πάνε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, θα βρεθούν με τον Νικηφόρο απέναντι σε μια δυσάρεστη αλήθεια.

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη καταλαβαίνει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου

Επεισόδιο 79

Ο γιατρός στο νοσοκομείο ανακοινώνει στον Νικηφόρο και στην Πηνελόπη ότι οι πιθανότητες να μείνει η Ασημίνα έγκυος είναι ελάχιστες. Ο Κυπραίος επισκέπτεται την Ελένη και προσπαθεί να της εξηγήσει τους λόγους που εξαφανίστηκε, αλλά εκείνη αρνείται να τον συγχωρήσει. Ο Μελέτης ανακαλύπτει μία σκοτεινή πλευρά του Κλεομένη κι εκείνος τον εκβιάζει για να μην αποκαλυφθεί. Ο Λάμπρος επιτίθεται στον Κυπραίο για τον τρόπο που φέρθηκε στην Ελένη. Η Ασημίνα ζητάει από τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη να αποκρύψουν την αλήθεια για την κατάστασή της, ενώ η Παγώνα σοκάρεται όταν βλέπει τον Τόλλια και την Ουρανία σε τρυφερή στιγμή. Ο Δούκας υποψιάζεται ότι ο Μελέτης βλέπει ερωτικά την Πηνελόπη κι η Ελένη συνειδητοποιεί ποιος είναι πραγματικά ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως.

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βλέπει στο στάβλο την Πηνελόπη με τον Μελέτη

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου

Επεισόδιο 80

Ο Δούκας προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο που τσακώθηκαν ο Κλεομένης κι ο Μελέτης και οι αποκαλύψεις θα τον συγκλονίσουν. Οργισμένη από την προδοσία της Ουρανίας, η Παγώνα την κατηγορεί πως προσπάθησε να της κλέψει τον άντρα. Η Θεοδοσία επισκέπτεται τον Κυπραίο με στόχο να μάθει αν ο Λάμπρος είναι αυτός που τον χτύπησε. Εκείνος θα παραδεχτεί την αλήθεια για τον άντρα της; Η Ασημίνα αποκαλύπτει στην Ανέτ το πρόβλημα της υγείας της κι εκείνη προσπαθεί να της δώσει κουράγιο. Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος κι Θεοδοσία επισκέπτονται έναν γυναικολόγο, με σκοπό να τους βοηθήσει να αποκτήσουν παιδί. Η Δέσπω κι η Ρίζω ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη νύφη για τον Προύσαλη, ενώ ο Δούκας βλέπει στο στάβλο την Πηνελόπη να είναι μαζί με τον Μελέτη. Η Ελένη μετά την αποκάλυψη για τον πατέρα του μωρού της Δρόσως αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, ενώ ο Δούκας τιμωρεί τον Μελέτη με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο.

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Η εξαφάνιση του Μελέτη αναστατώνει

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου

Επεισόδιο 81

Η Ελένη τα χάνει με την κίνηση της Δρόσως, όπως και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο όταν βλέπουν αυτό που έχει κάνει στον εαυτό της. Παράλληλα, ο Λάμπρος αναγκάζεται να κάνει ανακωχή με τον Κυπραίο για το καλό του συνεταιρισμού, ο οποίος κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα μετά τις ραδιουργίες του Δούκα, ενώ η Ανέτ πληροφορείται απ’ τον Νέστορα τι απέγινε ο γιος της. Η Ελένη κάνει ένα ξεκαθάρισμα με τον Νικηφόρο, ζητώντας του να φύγει με την Ασημίνα στο Παρίσι και να ξεγράψει το παιδί του. Αντίθετα, η Ασημίνα αναστατωμένη με τη συμπεριφορά της Δρόσως, που δείχνει να βουλιάζει στη θλίψη της, του ζητάει να παραμείνουν στο Διαφάνι, για να βρίσκεται κοντά της. Ποιον απ’ τους δυο δρόμους θ’ ακολουθήσει ο Νικηφόρος; Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη έχουνε αναστατωθεί με την εξαφάνιση του Μελέτη. Η Ελένη αναγκάζεται να αποκαλύψει στη Δρόσω το ένοχο μυστικό της οικογένειας τους ενώ ο Μιλτιάδης δέχεται στο σπίτι του μια αναπάντεχη επίσκεψη.

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύπτεται η αλήθεια για τον πατέρα του παιδιού

H εγκυμοσύνη της Δρόσως αλλάζει τις σχέσεις των αδερφών Σταμίρη, καθώς αποκαλύπτεται σιγά σιγά η αλήθεια για τον πατέρα του παιδιού.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv για τις Άγριες Μέλισσες, η Σοφία Τσίρκα, η Μυρσίνη με χαρά μαθαίνει πως ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν θα φύγουν για το Παρίσι χωρίς να γνωρίζει όμως ακόμη τον πραγματικό λόγο που τους κρατάει στο Διαφάνι.

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη του Νικηφόρου στην Ασημίνα

Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος δεν αντέχει άλλο να ζει μέσα στο ψέμα και να κρύβει από την Ασημίνα την αλήθεια. Νιώθει πως έτσι την κοροϊδεύει περισσότερο και της ζητάει να μιλήσουν. Ο νεαρός βρίσκει το θάρρος και της εξομολογείται πως έκανε έρωτα με τη Δρόσω και πως το παιδί που περιμένει η κοπέλα είναι δικό του.

Η Ασημίνα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και καταρρέει, ακούγοντας πως οι άνθρωποι που αγαπά περισσότερο στη ζωή της την πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο, τη στιγμή μάλιστα που εκείνη έμαθε ότι η ίδια ίσως δεν γίνει ποτέ μάνα.

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα φεύγει από το σπίτι

Η Ασημίνα, τότε, παίρνει τη μεγάλη απόφαση και φεύγει από το σπίτι των Σεβαστών βρίσκοντας καταφύγιο στην Ουρανία, αφού ούτε στο πατρικό της θέλει να πάει. Ο Νικηφόρος μεταφέρει στην Ελένη και στη Δρόσω ότι αποκάλυψε τα πάντα στην Ασημίνα. Η Δρόσω τότε τα χάνει και ξεσπάει εναντίον του. Η κατάσταση, όμως, δεν αργεί να εκτροχιαστεί, με τον κίνδυνο να χυθεί ακόμη μία φορά το αίμα ενός Σεβαστού.

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Το αδίστακτο σχέδιο της Μυρσίνης

Εν τω μεταξύ, η Ασημίνα, νιώθοντας προδομένη από τις αδελφές της και από τον Νικηφόρο, φτιάχνει τη βαλίτσα της με σκοπό να φύγει. Την προλαβαίνει, ωστόσο, η Μυρσίνη, η οποία έχει ενημερωθεί για την κατάσταση και της προτείνει ένα σχέδιο που θα έλυνε όλα τα προβλήματά τους, δείχνοντάς της πως θα είναι στο πλευρό της σε αυτήν την περιπέτεια.

Η Ασημίνα δείχνει να θέλει να σκεφτεί την πρόταση της πεθεράς της και, όπως όλα δείχνουν, η σχέση των δύο γυναικών έχει πια αλλάξει για πάντα. Αργότερα, συναντάει την Δρόσω, απαιτώντας να μάθει λεπτομέρειες για την προδοσία της.

Μια συνάντηση που θα αφήσει βαθιά χαραγμένες πληγές στην ψυχή των δύο αδελφών. Έπειτα από αυτό, η Ασημίνα εμμένει στην απόφασή της να φύγει από το Διαφάνι, αν και η Ουρανία, ο Νικηφόρος και η Ελένη προσπαθούν να την αποτρέψουν.

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη κάνει τα πάντα για να προστατέψει την Ασημίνα

Ωστόσο, η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα και κανέναν να διαβάλλει το όνομα του γιου της και της νύφης της και δείχνει την πρόθεσή της να κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την Ασημίνα.

Έτσι, προκειμένου να βοηθήσει τον γιο της και την Ασημίνα αλλά και για να κρατήσουν κοντά τους το παιδί της Δρόσως, απευθύνεται… στην ίδια την Δρόσω. Αργότερα, η Ασημίνα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη των δύο γυναικών.

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Πρόταση στη Δρόσω να δώσει το παιδί της στην Ασημίνα

Μια επίσκεψη που ίσως αλλάξει τη ζωή της για πάντα, καθώς η Μυρσίνη προτείνει στη Δρόσω να γεννήσει το παιδί του Νικηφόρου αλλά το μωρό να το μεγαλώσει η Ασημίνα σαν δικό της. Με αυτόν τον τρόπο ο γάμος της Ασημίνας θα σωθεί, ενώ και η Δρόσω θα γλιτώσει από τα άσχημα σχόλια των συγχωριανών της.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News