agries-melisses-i-apistia-tis-asiminas-i-exomologisi-gia-ton-fono-tis-valentinis-kai-o-gamos-toy-voskari-14757
20:00

Άγριες Μέλισσες: Η απιστία της Ασημίνας, η εξομολόγηση για τον φόνο της Βαλεντίνης και ο γάμος του Βόσκαρη

20:00
Νίκη Μουλά

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες με πρωταγωνιστές την Ασημίνα, τον Μιλτιάδη και τον Βόσκαρη, οι οποίοι φέρουν τα πάνω κάτω στο Διαφάνι με τις πράξεις και τις αποκαλύψεις τους.

Advertisement

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα χάνει τον έλεγχο

Η ανάγκη της να ξεφύγει από τα καθημερινά προβλήματα που δημιουργούνται στο σπίτι των Σεβαστών την οδηγεί στο πατρικό της. Εκεί, όμως, μένει πια ο Μπάμπης. Ο τελευταίος δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει στην Ασημίνα το ενδιαφέρον του και πολύ γρήγορα και εκείνη χάνει τον έλεγχο. Οι Άγριες Μέλισσες πετούν αυτή τη φορά πάνω από τη μεσαία αδελφή Σταμίρη και όσα της φέρνουν στο διάβα της είναι μη προβλέψιμα.

Advertisement

Advertisement

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Παρά τις τύψεις που νιώθει, δεν μπορεί να το σταματήσει

Η Ασημίνα παραδίνεται στο πάθος και στην τρέλα του νεαρού, όπως γράφει το περιοδικό TV O’CLOCK για τις Άγριες Μέλισσες. Για πρώτη φορά μετά από καιρό κάνει κάτι για εκείνη και είναι καλά. Απατάει τον Νικηφόρο και παρά τις τύψεις που νιώθει δεν μπορεί να το σταματήσει. Καταλαβαίνει πως έχει πάρει λάθος δρόμο με τον Μπάμπη, αλλά ήδη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στον Νικηφόρο, που προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει.

Advertisement

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του γάμου τους είναι κοντά

Η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μυρσίνης κινδυνεύει να εκτροχιαστεί στις Άγριες Μέλισσες, όταν γίνεται γνωστό το νέο της αποφυλάκισης. Η ίδια συγκρούεται και με τον Νικηφόρο, καθώς ο μικρός Σέργιος δείχνει να φοβάται την επιστροφή της Ελένης. Όλα δείχνουν πως το τέλος του γάμου τους είναι κοντά, όμως και οι δύο φοβούνται να το αποδεχθούν.

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Η εξομολόγηση του Μιλτιάδη για τον φόνο της Βαλεντίνης

Advertisement

Ποιο μεγάλο μυστικό κρύβεται πίσω από τον φόνο της Βαλεντίνης; Το γνωρίζει ο Μιλτιάδης!

Η μητέρα των τριών αδελφών Σταμίρη, η όμορφη Βαλεντίνη, είχε στο παρελθόν παράνομη σχέση με τον Μιλτιάδη Σεβαστό, αδελφό του Δούκα Σεβαστού. Η Βαλεντίνη έδωσε τέλος στη ζωή της, αφού αυτοκτόνησε και πνίγηκε στο ποτάμι. Ο λόγος το ότι δεν ήξερε πιάνου ήταν το παιδί που έκρυβε στα σπλάχνα της. Θα το μάθουμε ποτέ άραγε;

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης γνωρίζει τον δολοφόνο της Βαλεντίνης

Όλοι ξέρουμε πως η Αννέτ συμπαραστέκεται στον Μιλτιάδη και είναι αρκετά κοντά του. Η Άννετ λοιπόν θα έρθει αντιμέτωπη με τις εξομολογήσεις του αδερφού της, τον ερωτά του για την Βαλεντίνη και το μυστικό για τον φόνο της αγαπημένης του που καλά γνωρίζει. Μόνο εκείνος ξέρει πραγματικά τι συνέβη στο ποτάμι και θέλει να το βγάλει από μέσα του για να ηρεμήσει, έχει περάσει πολλά και η δολοφονία του γιου του Γιάννου από τοις Σεβαστούς τον έχει συγκλονίσει.

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος δεν θέλει να γνωρίσει την Ελένη

Από τότε που η Λενιώ καταδικάστηκε και μπήκε στην φυλακή δεν έχει δει τον μικρό Σέργιο. Το παιδί έχει ακούσει για το παρελθόν της Ελένης από τους συχωριανούς του φίλους στο σχολείο και έχει σχηματίσει άσχημη γνώμη για την θεία κάτι που θα το απωθήσει από εκείνη. Φυσικά η χαρά της Μυρσίνης θα είναι μεγάλη αφού μισεί θανάσιμα την γυναίκα που σκότωσε τον γιο της Σέργιο Σεβαστό.

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας της Δρόσως

Όσο για τη Δρόσω έχει καταλήξει στην Τρούμπα και θα προσπαθήσει να βρει διέξοδο σε εκείνους που πραγματικά την αγαπούν στις αδελφές της. Η μοίρα όμως δεν θα σταματήσει να την χτυπά, καθώς φτάνοντας στο μεγάλο φινάλε της σειράς ίσως αποκαλυφθεί ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας.

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης παντρεύεται τη Σοφούλα

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα OΝ TIME, ο Μάνος Βόσκαρης με τη βοήθεια του Δούκα Σεβαστού, μπαίνει στη Χωροφυλακή. Στόχος του είναι να γίνει διοικητής και να βγάλει από την μέση τον ενωμοτάρχη του χωριού, τον Προύσαλη, αλλά και τον εγγονό του Νέστορα, τον νεαρό χωροφύλακα Άγγελο Φαναριώτη, ο οποίος είναι ερωτευμένος με τη Σοφούλα.

Η νεαρή κόρη του κοινοτάρχη Τόλια προσπαθεί να ξεχάσει τον Λάμπρο, αλλά και να αποκτήσει δύναμη. Έτσι, όταν ο Μάνος Βόσκαρης της ρίχνει τα δίχτυα του, τα μυαλά της παίρνουν αέρα. Αυτός, όμως, έχει άλλα σχέδια… Θέλει να βάλει στο χέρι όλο το χωριό στις Άγριες Μέλισσες, μέσα από τον κοινοτάρχη πατέρα της που επηρεάζει τους πάντες και να μαζέψει με δόλο στοιχεία για να ρίξει ξανά την Ελένη στη φυλακή.

Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης ενδόμυχα έχει ερωτευθεί την Ελένη

Από την πλευρά της, η Ελένη προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει κάποια ενοχοποιητικά στοιχεία για τα όσα έχει διαπράξει ο Βόσκαρης, γιατί τον μισεί για όλα αυτά που της έκανε και θέλει να τον βάλει στη φυλακή. Το μίσος των δυο τους είναι τεράστιο, όμως ο Βόσκαρης ενδόμυχα έχει ερωτευθεί την Ελένη.

Ο Μάνος Βόσκαρης καταφέρνει να αρραβωνιαστεί τη Σοφούλα και όταν γίνεται διοικητής με τη βοήθεια του Δούκα, εκείνη ονειρεύεται ότι θα γίνει πρώτη κυρία στο χωριό. Μάλιστα, προχωρά και σε γάμο που θα κάνει άνω κάτω το Διαφάνι. Ωστόσο, έχει ξεχάσει κάποιον που μπορεί να τον πολεμήσει με τα ίδια του τα μυστικά.