Enimerotiko.gr
Media

Άγριες μέλισσες: Η Ελένη και ο Λάμπρος ξανά μαζί, το θανάσιμο μυστικό του Σεβαστού και ο “εφιάλτης” Βόσκαρης

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο Διαφάνι. Η επιτυχημένη σειρά του «ΑΝΤ1» δεν σταματά να εκπλήσσει ευχάριστα τους τηλεθεατές, διατηρώντας παράλληλα την αγωνία στο κατακόρυφο. Παρακάτω θα βρείτε τις απαντήσεις του Γιώργου Ηλιόπουλου (σ.σ. ο κουρέας στο Διαφάνι) σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε, αλλά και μερικά spoiler. Αναλυτικότερα:

Άγριες Μέλισσες: Οι απαντήσεις του κουρέα της σειράς

Ερώτηση δημοσιογράφου: Με τη Ρίζω θα γίνει κάτι; Απ’ ό,τι φαίνεται είσαι ερωτευμένος, αλλά γνωρίζω ότι θα σου τη φάει ο ενωμοτάρχης Προύσαλης.

Γιώργος Ηλιόπουλος – Απάντηση: Ναι θα μου τη φάει την Ρίζω. Η μαμά του η Δέσπω θα βάλει το χεράκι της στο προξενιό. Αλλά με τη Ρίζω θα είμαστε πάντα φίλοι, οι πρώτοι κουτσομπόληδες είμαστε εμείς. Μας ενώνει αυτό. Ας το παντρέψουμε το κορίτσι. Τόσα προξενιά κάνει, ας τακτοποιηθεί κι αυτή κι ας την πάρει ο ενωμοτάρχης.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Ο Βόσκαρης θα εγκαταστεθεί στο χωριό και θα έρχεται να τον ξυρίζεις.

Γιώργος Ηλιόπουλος – Απάντηση: Αυτό κι αν θα είναι ανατροπή! Ως κομμουνιστής εκείνα τα χρόνια θα είμαι κόκκινο πανί γι’ αυτόν. Ο Προύσαλης το ξέρει αλλά κάνει τα στραβά μάτια. Οπότε θα πρέπει να προστατευθώ κι εγώ από τον Βόσκαρη, όχι μόνο όλοι οι άλλοι που τον φοβούνται. Λογικά, γνωρίζοντας ότι είμαι κομμουνιστής, θα μου κάνει τη ζωή μαύρη… Τότε είναι που ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου θα γίνει πραγματικότητα.

Άγριες Μέλισσες: Συνάντηση Βόσκαρη – Δούκα

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Βόσκαρης μετακομίζει στο Διαφάνι και αναλαμβάνει το Τμήμα της Χωροφυλακής, παίρνοντας τη θέση του Προύσαλη. Αυτό προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στο χωριό, το οποίο εναντιώνεται σε αυτή την επιλογή. Ο Βόσκαρης θα προκαλέσει ακόμη περισσότερο τους Διαφανιώτες όταν θα εμφανιστεί στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου που διοργανώνει ο Λάμπρος. Ο δάσκαλος με τον Προύσαλη κάνουν τα πάντα για να τον απομακρύνουν, όμως δεν θα τα καταφέρουν.

Ο αδίστακτος Βόσκαρης, που στο βάθος του μυαλού του έχει πώς θα εκδικηθεί την Λενιώ, σε μια συμβολική κίνηση δύναμης, αρραβωνιάζεται την κόρη του κοινοτάρχη, Σοφούλα. Βόσκαρης και Δούκας συναντιούνται και προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές του παρελθόντος, όμως δεν τα καταφέρνουν. Ο πρώτος προτείνει στον δεύτερο να βλάψουν την Ελένη, ωστόσο ο πεθερός της Ασημίνας εμφανίζεται διστακτικός, αφού για την εξόντωση της Λενιώς έχει δώσει “οδηγίες” στον Μελέτη.

Τότε, λοιπόν, ο Βόσκαρης τον εκβιάζει με ένα θανάσιμο μυστικό… Του αποκαλύπτει ότι ο γιος του, ο Σέργιος του είχε εξομολογηθεί πως αυτός δηλητηρίασε έπειτα από εντολή του πατέρα του, τον Γιώργο Σταμίρη,, τον μπαμπά των τριών αδερφών, για να πάρουν τα χωράφια του.

Λάμπρος και Ελένη είναι ξανά μαζί;

Ελένη και Λάμπρος… ένας μεγάλος έρωτας, μια μεγάλη αγάπη για την οποία η μοίρα δεν έχει γράψει μέχρι στιγμής σελίδες ευτυχίας. Κάθε φορά που οι δυο τους έκαναν μια καινούρια αρχή στις Άγριες Μέλισσες, κάτι ερχόταν για να τους κρατήσεις χωριστά. Αυτή τη φορά, θα καταφέρουν άραγε να είναι μαζί;

Πόσα επεισόδια πίσω πρέπει να γυρίσουμε στις Άγριες Μέλισσες για να βρούμε την Ελένη και τον Λάμπρο αγκαλιασμένους; Θυμάστε; Τώρα, λοιπόν, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για να είναι ξανά μαζί. Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι. Η αγωνία και των δύο για το πόσο θα καταφέρουν να κρατήσουν την ευτυχία τους αυτή τη φορά, είναι αποτυπωμένη στα πρόσωπά τους. Θα τους αφήσει ο Μάνος Βόσκαρης να ζήσουν τον έρωτά τους ή μήπως έχει τελείως διαφορετικά σχέδια γι’ αυτούς;

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News