Enimerotiko.gr
Media

Άγριες μέλισσες: Ο εκβιασμός Νικηφόρου σε Ασημίνα, η εξαφάνιση του μικρού Σέργιου και το μυστικό της Βιολέτας

Άγριες Μέλισσες: Το ενδιαφέρον είναι έντονο για τη γνωστή σειρά της Ελληνικής τηλεόρασης. Οι καταστάσεις αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη στο Διαφάνι. Αυτό πρόκειται να γίνει και στα επόμενα επεισόδια, βάσει spoiler. Αναλυτικότερα:

Άγριες Μέλισσες: Τι θα γίνει στη δημοφιλή σειρά

Μετά την αποκάλυψη βόμβα που έκανε ο Τάκης στην οικογένεια Σεβαστού, ότι ο μικρός Σέργιος δεν είναι παιδί της Ασημίνας αλλά της Δρόσως η Ασημίνα είναι σε πανικό. Απεγνωσμένη και με τον τρόμο ότι θα της πάρουν το μόνο σημαντικό που έχει στη ζωή της, το γιο της, παίρνει τον μικρό Σέργιο και εξαφανίζεται!

Ο κακός χαμός θα γίνει στις «Άγριες Μέλισσες». Η Ασημίνα απελπισμένη φεύγει και το επόμενο πρωί οι Σεβαστοί συνειδητοποιούν ότι λείπει όχι μόνο εκείνη αλλά και το παιδί. Ο Μπάμπης βοηθάει την Ασημίνα και της βρίσκει ένα μέρος για να κρυφτεί με το παιδί.

Ο Νικηφόρος αναστατωμένος πάει στο σπίτι της Ουρανίας για να βρει την Ασημίνα. Η Ουρανία και ο Βαγγέλης δεν ξέρουν που βρίσκεται αλλά είναι σίγουροι ότι την έχει βοηθήσει ο Μπάμπης να το σκάσει. Ο Νικηφόρος αμέσως μετά πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα όπου δηλώνει την εξαφάνιση του παιδιού και της συζύγου του και αρχίζουν οι έρευνες αλλά και το κουτσομπολιό στο Διαφάνι.

Τι άλλο θα γίνει στην Ελληνική σειρά, βάσει του spoiler:

Οι εξελίξεις δεν μένουν εδώ στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Νικηφόρος βρίσκει τον Μπάμπη και στέλνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα. “Πες της να γυρίσει, αλλιώς θα το μετανιώσετε πικρά αυτό που κάνατε” του λέει, ενώ ξαναπάει στην αστυνομία και τον καταγγέλλει ως υπεύθυνο για την εξαφάνιση της Ασημίνας. Ο Μπάμπης συλλαμβάνεται και ξεκινά η ανάκριση. Ωστόσο ο νεαρός Βαμβακάς κρατά το στόμα του κλειστό.

Τότε μπαίνει στη μέση η Ελένη, στην οποία ο Μπάμπης αποκαλύπτει που κρύβεται η Ασημίνα με τον μικρό Σέργιο. Η Ελένη πάει στην κρυψώνα της και προσπαθεί να την λογικέψει. Μετά μιλάει στον Νικηφόρο και κανονίζουν να συναντηθούν. Νικηφόρος και Ασημίνα συναντιούνται με στόχο να βρουν μια λύση αλλά η συνάντησή τους δεν πάει καλά. Ξεσπάει μεταξύ τους άγριος καυγάς και ο Νικηφόρος εκβιάζει τη γυναίκα του λέγοντας της : “Ασημίνα αν δεν γυρίσεις θα σου πάρω το παιδί και δεν θα το ξαναδείς ποτέ στη ζωή σου. Βαρέθηκα τόσο χρόνια να με τιμωρείς για το τραγικό λάθος που έκανα”. Η Ασημίνα καταλαβαίνει ότι ο Νικηφόρος είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει την απειλή του.. Τι θα κάνει;

Άγριες Μέλισσες: Οι τελευταίες λεπτομέρειες

Η Βιολέτα μέχρι στιγμής είναι σε διάσταση με τον αγαπημένο της Μιλτιάδη. Παρόλο που τον περίμενε έξι ολόκληρα χρόνια να βγει από το ψυχιατρείο στο οποίο νοσηλευόταν και να επιστρέψει στο Διαφάνι εκείνος της γύρισε την πλάτη.

Βέβαια η πραγματικότητα είναι ότι ο Μιλτιάδης εξακολουθεί να αγαπάει τη Βιολέτα. Αλλά δεν ήθελε να της στερήσει αυτά που θα μπορούσε να της προσφέρει ένας άλλος άντρας, δηλαδή οικογένεια και παιδιά. Έτσι έκανε κάτι παράτολμο: Της ζήτησε να χωρίσουν για να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι αυτός ο χωρισμός δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα πολύ σύντομα θα είναι ξανά μαζί. Έρχεται… γάμος. Άλλωστε ο πρώτος κύκλος τελείωσε με τη Βιολέτα να κάνει πρόβα νυφικού στο ραφτάδικο της Ουρανίας.

Και εκεί που θα περίμενε κανείς ότι το ζευγάρι δεν θα αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα, η εμφάνιση ενός νέου που έρχεται στο Διαφάνι θα ταράξει για άλλη μία φορά όχι μόνο τη ζωή τους, αλλά και ολόκληρο το χωριό. Η ταυτότητά του είναι άγνωστη. Κανείς δεν ξέρει από πού κατάγεται και από πού έχει έρθει. Ούτε γνωρίζει γιατί κατέληξε να έρθει στο Διαφάνι.

Η εμφάνιση του νέου θα ταράξει περισσότερο από όλους τη Βιολέτα, ίσως γιατί γιατί απειλεί να φανερώσει ένα καλά κρυμμένο της μυστικό. Έχει παιδί η Βιολέτα; Κι αν ναι, πού ήταν τόσα χρόνια; Αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία…

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News