Advertisement
MEDIA

Ακομπλεξάριστη Δανάη Μπάρκα: Στο «Πάμε Δανάη» ο πρώην σύντροφός της, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους

20:01
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Μία ιδιαίτερη δοκιμασία παρακολουθήσαμε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τετάρτης (16/2) στο MEGA. Η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της άφησαν για λίγο το στούντιο, φόρεσαν τα αθλητικά τους και επισκέφτηκαν ένα γήπεδο beach volley.

Η παρουσιάστρια γνωρίζει αρκετά καλά το συγκεκριμένο άθλημα, καθώς ο πρώην σύντροφός της, Πάνος Αδαμόπουλος, ήταν βολεϊμπολίστας.

Advertisement

«Θα τους κάνω χώμα, ήρθαν στο γήπεδό μου, ήρθαν στο άθλημά μου. Θα καταλάβετε τι εννοώ κι αν δεν καταλάβετε, γκουγκλάρετε», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Στο γήπεδο του beach volley, όμως, τους περίμενε και ένας παλιός γνώριμος της Δανάης. Ο λόγος για τον προπονητή και παίκτη βόλεϊ, Πάνο Αδαμόπουλο, ο οποίος είχε μακροχρόνια σχέση με την παρουσιάστρια.

Advertisement

Για το challenge της εκπομπής του MEGA ανέλαβε χρέη coach, αφού χώρισε τις 2 ομάδες και συντόνισε τον αγώνα βόλει, ενώ όπως είδαμε διατηρεί άριστες σχέσεις με την πρώην σύντροφό του, Δανάη Μπάρκα.

Advertisement

Σημειώνεται, ότι η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος ήταν για αρκετό καιρό μαζί, ωστόσο το 2020 αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους, παρόλα αυτά διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement
TAGS:
Advertisement