Advertisement
MEDIA

Ανδρέας Μικρούτσικος: Βγήκε on air από το νοσοκομείο – «Έσπασα τα κοντέρ, νομίζω θα τα καταφέρω»

12:03
Νίκη Μουλά

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε από την εντατική και νοσηλεύεται σε απλή κλίνη του νοσοκομείου, λαμβάνοντας οξυγόνο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Στο πλευρό του συνεχώς βρισκόταν ο γιος του, Στέργιος, καθώς, επίσης και η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγέλη, οι οποίοι του έδιναν συνεχώς κουράγιο και δύναμη για να ξεπεράσει την περιπέτειά με την υγεία του.

Advertisement

 

Μάλιστα, ο αγαπημένος παρουσιαστής βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στον αέρα της εκπομπής και αστειεύτηκε για όσα πέρασε, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα αφήσει πίσω του την δυσάρεστη αυτή περιπέτεια.

Advertisement

 

Advertisement

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι η εφτάψυχη γάτα των παρουσιαστών

 

Όπως ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος «παλιά με λέγανε ο βασιλιάς τώρα με λένε η εφτάψυχη γάτα των παρουσιαστών. Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ, το τι έχω πάθει. Σας βλέπω και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνισή σου Κατερίνα μου μπορεί να με στείλει εντατική. Είμαι καλύτερα. Βεβαίως, κι άλλες φορές ήμουν και υποτροπίαζε το πράγμα, αλλά εννοείται ότι κάθε φορά θα το βρίσκουμε και πάμε να το τελειώσουμε. Νομίζω είμαστε στην τελική ευθεία, νομίζω θα τα καταφέρω».

 

Advertisement

Το μήνυμα του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Νίκο Κοκλώνη

 

Σχετικά με το J2US, ο Ανδρέας Μικρούτσικος υπογράμμισε «να πείτε στον Νίκο Κοκλώνη ότι έχει ανεβάσει level. Το τρέιλερ του μόνο σε αμερικανική τηλεόραση θα έπαιζε. Το τρέιλερ είναι η σμίκρυνση ενός περιεχομένου».

 

Advertisement
TAGS:
Advertisement