Advertisement
MEDIA

Αντώνης Καφετζόπουλος: Μια αηδία το «Παντρεμένοι 20 Χρόνια Μετά», δεν μου άρεσε καθόλου

13:46
Newsroom

Αντώνης Καφετζόπουλος: Στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «The2NightShow» φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Επίσης, το «παρών» στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε και ο γιος του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Καφετζόπουλος. Μάλιστα, ο τελευταίος έχει ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, διότι και ο ίδιος είναι ηθοποιός στο επάγγελμα.

Αρχικά συζητήθηκαν τα βήματα που πραγματοποιεί ο Γιώργος Καφετζόπουλος στον χώρο της υποκριτικής. Επιπλέον, έγινε συζήτηση σχετικά με το αν έχει συμβάλει σε αυτό με κάποιο τρόπο ο πατέρας του, Γιώργου Καφετζόπουλου, ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Στη συνέχεια, άλλαξε ρώτα η συζήτηση. Αυτή πήγε στην αναβίωση της επιτυχημένης σειράς της τηλεόρασης του «ANT1», «Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή». Ο Αντώνη Καφετζόπουλος πήρε θέση επί του θέματος και ανέφερε την προσωπική γνώμη του.

Advertisement

Αντώνης Καφετζόπουλος: Όσα ανέφερε στη συνέντευξή του για τη σειρά «Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή»

Ο Αντώνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έγινε μια προσπάθεια όταν ζούσε ο μακαρίτης ο Καπώνης που είχε γράψει το original και σκέφτονταν ο Καραγιάννης και διάφοροι σταθμοί να κάνουμε το «Παντρεμένοι 20 Χρόνια Μετά». Τους είπα ότι αυτό που μου έφεραν ήταν μια αηδία, δεν ήταν καλή ιδέα. Σερνόταν το πράγμα και μετά αρρώστησε κι ο Καπώνης. Δεν ήταν καλό αυτό που διάβασα και δεν είναι καλή ιδέα».

Α. Καφετζόπουλος: Ακολουθεί βίντεο με τις δηλώσεις του στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «The2NightShow»

Advertisement
Advertisement
TAGS:
Advertisement