Enimerotiko.gr
Media

Αντώνης Κανάκης: «Τέλος οι Ράδιο Αρβύλα από τον ΣΚΑΙ, πρωτόγνωρα όσα ζήσαμε» – Η απάντηση του καναλιού

Ράδιο Αρβύλα

Το Ράδιο Αρβύλα ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, επί σειρά ετών, η οποία από τον ΑΝΤ1 μετακόμισε πέρυσι στον ΣΚΑΪ, ωστόσο, δεν συνεχίστηκε για δεύτερη σεζόν.

Από τη μία, οι συντελεστές της εκπομπής κάνουν λόγο για “πρωτόγνωρα πράγματα από πλευράς ΣΚΑΪ σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους”, ενώ από την πλευρά του σταθμού υπάρχει «άδειασμα» ως προς τους Ράδιο Αρβύλα.

Ράδιο Αρβύλα: Οι συντελεστές απαντούν για τη λήξη της συνεργασίας

Οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα βάζουν τέλος σε όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για τη μη έναρξη των εκπομπών τους στον ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για “πρωτόγνωρα πράγματα από πλευράς ΣΚΑΪ σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους”.

Τη λήξη της σύντομης συνεργασίας τους με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν οι συντελεστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, απαντώντας σε δημοσιεύματα και σε όσους αναρωτιούνταν, γιατί δεν ξεκίνησαν μέχρι σήμερα οι εκπομπές.

Ράδιο Αρβύλα: Η ανακοίνωση της ομάδας στο facebook

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μέσω Facebook, σημειώνουν, μεταξύ άλλων πώς όσα εισέπραξαν σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, “είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση“.

“Καλησπέρα σε όλους.

Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.

Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ.

Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.

Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ.

Ενημερώνουμε πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα”

Ράδιο Αρβύλα: Η απάντηση του ΣΚΑΪ για την αποχώρησή τους

Πηγές από τον σταθμό αναφέρουν πως το κανάλι «έχει τηρήσει στο ακέραιο» ότι είχε συμφωνηθεί και συζητηθεί ανάμεσα στους υπεύθυνους του καναλιού και στους συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

«Ως κανάλι έχουμε τηρήσει στο ακέραιο ότι είχε συμφωνηθεί με την ομάδα των Αρβύλα κάτι που δεν έπραξαν οι ίδιο απέναντι μας» αναφέρει το κανάλι πετώντας τα… βέλη του στην εκπομπή.

Ράδιο Αρβύλα: Ο Αντώνης Κανάκης οδηγεί τον ΣΚΑΪ στα δικαστήρια

Επίσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του σκοπεύει να οδηγήσει τον ΣΚΑΪ στα δικαστήρια. Αυτό υποστήριξε η πληρεξούσια δικηγόρος του παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Και ενώ πηγές του καναλιού αναφέρουν πως ο ΣΚΑΪ δεν θέλει να δώσει συνέχεια στα δικαστήρια, η πληρεξούσια δικηγόρος του Αντώνη Κανάκη, Χριστίνα Παναγουλέα, ξεκαθάρισε πως ο πελάτης της θα ακολουθήσει την οδό της δικαιοσύνης: «Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι αναληθή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι ακριβώς η αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, το κανάλι OPEN BEYOND, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, έχει επανέλθει με καινούργια πρόταση στους «Ράδιο Αρβύλα» διεκδικώντας μια συνεργασία, όπως είχε κάνει και πέρυσι που τελικά η ομάδα είχε κλείσει με τον ΣΚΑΪ. Παρά της τελευταίες εξελίξεις, οι συντελεστές της εκπομπής συνεχίζουν να εργάζονται για την παραγωγή νέων επεισοδίων.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News