chamos-sto-first-dates-falakra-ego-thelo-malli-i-mikaela-apogoiteytike-apo-to-rantevoy-tis-kai-evale-1-stin-emfanisi-toy-rafail-420449
20:26

Χαμός στο First Dates «Φαλάκρα; Εγώ θέλω μαλλί» – Η Μικαέλα απογοητεύτηκε από το ραντεβού της και έβαλε… 1 στην εμφάνιση του Ραφαήλ

20:26
Γ. Κ.

«Φαλάκρα; Εγώ θέλω μαλλί» – Η Μικαέλα απογοητεύτηκε από το ραντεβού της και έβαλε… 1 στην εμφάνιση του Ραφαήλ

Το βράδυ της Πέμπτης 9 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του First Dates στο κανάλι του STAR και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, υποδέχθηκε τα νέα πιθανά ζευγάρια, τα οποία σίγουρα κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς τα σχόλια στο X/Twitter πήραν γρήγορα «φωτιά».

Δείτε το βίντεο:

Ένα από τα ζευγάρια φαινόταν πως πράγματι ταίριαξε απόλυτα και όλοι αναρωτιόντουσαν γιατί καθυστερούν και δεν ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο το ενδιαφέρον του κοινού στράφηκε κυρίως στην Μικαέλα, μία παίκτρια από την Κύπρο, η οποία είχε τρομερή αυτοπεποίθηση, σε σημείο που γινόταν αλαζονική και πρόσβαλε το ταίρι της, κάνοντας τους τουϊτεράδες να ξεσπάσουν εναντίον της.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Mε το που αντίκρισε το ταίρι της, Η 29χρονη Μικαέλα μόλις είδε τον 37χρονο Ραφαήλ,δεν έκρυψε την απογοήτευσή της και σχολίασε αμέσως τη… φαλάκρα του, δηλώνοντας πως προτιμά κάποιον με μαλλιά.

Όταν ήρθε η ώρα να βαθμολογήσει, η αυστηρότητά της επιβεβαιώθηκε, καθώς έβαλε μόλις 1 στην εμφάνιση του Ραφαήλ. Παρόλο που βαθμολόγησε τη συμπεριφορά του με 5, ο ίδιος δεν έμεινε ικανοποιημένος, με την έκπληξή του να είναι εμφανής. «Τι κακή βαθμολογία είναι αυτή;» είπε απογοητευμένος.

Advertisement

Παρά τη χαλαρή και ευχάριστη διάθεσή της καθ’ όλη τη διάρκεια του ραντεβού, ήταν φανερό πως δεν υπήρξε χημεία από πλευράς της. Στο τέλος, αρνήθηκε δεύτερη συνάντηση μαζί του, σε αντίθεση με τον Ραφαήλ, που ήθελε να την ξαναδεί.

Advertisement

Advertisement