den-echei-kamia-schesi-me-to-tragoydi-to-neo-epaggelmatiko-vima-toy-vasili-karra-165339
17:18

Δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι: Το νέο επαγγελματικό βήμα του Βασίλη Καρρά

17:18
Ορφέας

Το μεγάλο ταλέντο του Βασίλη Καρρά είναι το τραγούδι όμως τι κανείς όταν τα πάντα είναι κλειστά λόγο καραντίνας;

Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής απάντησε στην ερώτηση αυτή με το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο!

Αυτό το πολύτιμο λάδι παράγεται στο Κοκκινοχώρι, όπου ο αγαπημένος καλλιτέχνης κατάφερε να μεταμορφώσει την άγονη και πετρώδη γη σε έναν πραγματικό πράσινο “παράδεισο” που καλεί τον καθένα να τον απολαύσει.

Advertisement

Βασίλης Καρράς: Έχει ένα αγρόκτημα με ιστορία στο Κοκκινοχώρι

Κατά τη διάρκεια της περιόδου της καραντίνας, όταν τα μαγαζιά της νυχτερινής ζωής ήταν κλειστά, ο τραγουδιστής είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στη γη και να αφιερωθεί σε αυτήν με πάθος. Και αυτό δεν ήταν απλά ένα χόμπι για τον μεγάλο καλλιτέχνη. Στο μεγάλο αγρόκτημά του στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας, παράγει τα δικά του προϊόντα και ζει από την πώλησή τους. Το αγρόκτημα του Καρρά βρίσκεται σε υψόμετρο 200 μέτρων, στους πρόποδες του Παγγαίου. Εκεί οι ντόπιοι ασχολούνται με την καλλιέργεια αμπελιών, αμυγδαλιών αλλά και ελιών. Η περιοχή είναι μια ζωντανή απόδειξη ότι η εργατικότητα και η αγάπη για τη γη μπορούν να δημιουργήσουν αληθινά θαύματα.

Advertisement

Η “Φάρμα Καρρά” ξεκίνησε το “ταξίδι” της πριν από περίπου δύο δεκαετίες, καθώς ο Βασίλης Καρράς αποφάσισε να δώσει έμφαση στη διατήρηση των παραδοσιακών προϊόντων, ενώ παράλληλα επεκτείνεται σε νέες καλλιέργειες που είναι κατάλληλες για την περιοχή.

Advertisement

Είναι περήφανος για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδό του

Ο ίδιος είναι περήφανος για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδό του, το οποίο έχει λάβει διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς και είναι γνωστό για την πλούσια γεύση και τα οφέλη του για την υγεία.

Αυτό το ελαιόλαδο δεν είναι κατάλληλο μόνο για μαγείρεμα, τηγάνισμα ή σοτάρισμα, αλλά είναι επίσης φορτωμένο με αντιοξειδωτικά που είναι ευεργετικά για την καρδιά. Επιπλέον, έχει διεξοδικά ερευνηθεί για τα πολλά οφέλη του για την υγεία. Μάλιστα ορισμένες μελέτες υποδηλώνουν ότι μπορεί να προστατεύσει από καρδιακές παθήσεις, να καταπολεμήσει τον καρκίνο, αλλά και να ανακουφίσει φλεγμονές. Έτσι, κάθε σταγόνα αυτού του λαδιού είναι γεμάτη με γεύση και ευεξία για τον οργανισμό μας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Secret” και της Σπυριδούλας Τριάντου, φαίνεται ότι ο Βασίλης Καρράς έχει αναθέσει τα διαδικαστικά καθήκοντα σε αρμόδιους φορείς. Αυτοί έχουν ήδη αναχωρήσει για την Ήπειρο με σκοπό να υλοποιήσουν τον στόχο του διάσημου τραγουδιστή.

Advertisement

Τα προϊόντα της φάρμας Καρρά παράγονται με σεβασμό στο περιβάλλον

Ένα μήνυμα που διακρίνεται στο κτήμα του Καρρά και έχει γίνει οδηγός για τον επιτυχημένο καλλιτέχνη είναι το εξής: «Όταν δίνεις αφοσίωση και αγάπη σε αυτό που κάνεις, δεν μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι τέλειο». Αυτή η φράση διακοσμεί την επαγγελματική σελίδα του αγροκτήματος Καρρά, αποτελώντας έναν οδηγό για τον εμπνευσμένο καλλιτέχνη και την ομάδα του.

Ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι όλα τα προϊόντα που προσφέρει η φάρμα του Βασίλη Καρρά παράγονται με σεβασμό προς το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά οικολογικές μεθόδους και αποφεύγοντας τη χρήση βλαβερών χημικών παρασκευασμάτων. Ο στόχος τους είναι η παραγωγή υγιεινών και φυσικών προϊόντων που προσφέρουν υψηλή διατροφική αξία.

Στην “Φάρμα Καρρά” παράγονται διάφορα προϊόντα, όπως ελιές, καρύδια, πιπεριές, κεράσια, σταφύλια και σύκα. Η ποικιλία των προϊόντων είναι πλούσια και καλλιεργούνται με φροντίδα και αγάπη. Επιπλέον, στον χώρο της φάρμας υπάρχει ένα μικρό κτιστό εκκλησάκι αφιερωμένο στην Αγία Παρασκευή, όπου μπορούν να τελεστούν γάμοι και βαπτίσεις. Το εκκλησάκι περιβάλλεται από μια μαγευτική ατμόσφαιρα, προσφέροντας ένα όμορφο περιβάλλον για τις ειδικές αυτές στιγμές.

Advertisement