Advertisement
MEDIA

«Δεν μπορώ..δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ»: Δύσκολες στιγμές για την Μαίρη Σταυρακέλλη

17:47
Newsroom

Δύσκολες ώρες περνάει η ηθοποιός Μαίρη Σταυρακέλλη καθώς αναγκάστηκε να εγκαταλέιψει το σπίτι της λόγω των πυρκαγιών.

Από τους ανθρώπους που αναγκάστηκαν να μαζέψουν άρον άρον τα πράγματα τους και να αφήσουν τα σπίτια τους λόγω της πυρκαγιάς στον Άγιο Στέφανο ήταν και η Μαίρη Σταυρακέλλη.

Advertisement

Η γνωστή ηθοποιός πέρασε αρκετές ώρες αγωνίας και φόβου, εγκαταλείποντας την οικεία της, μη γνωρίζοντας τι θα αντικρύσει μόλις επιστρέψει.

Η ίδια, θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματα της με τους διαδικτυακούς της φίλους και έτσι έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Advertisement

Μαίρη Σταυρακέλλη: Η ανάρτηση της για τις φωτιές

Advertisement

«Ποτέ δεν ζήλεψα τα μεγάλα σπίτια. Ζήλεψα τα μεγάλα παράθυρα. Να κρύβομαι στον μυστικό μου κήπο ν ακούω τα πουλιά και να μυρίζω την Άνοιξη. Το αυτονόητο που μοιάζει πολυτέλεια…Και βρέθηκα στα Βόρεια. Ετσι πέρασα πολλά και πολύ δύσκολα.. Να κοιτάω την θάλασσα από πράσινο…

Τώρα γράφω και κοιτάω την μικρή βαλιτσουλα με είδη πρώτης ανάγκης που έφτιαξα όταν καιγόταν ο Άγιος Στέφανος…Είναι ακόμα πίσω από την πόρτα. Δεν μπορώ..δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ .Και εγώ είμαι από αυτούς που αυτή την φορά έχασα μόνο τον ύπνο μου…..»!

Advertisement
TAGS:
Advertisement