Advertisement
MEDIA

Δύσκολες ώρες για τον Μουτσινά: Φεύγουν άρον άρον από το Καλό Μεσημεράκι – Τι ζήτησε από το κανάλι και είπαν «όχι»

15:38
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Ριζικές αλλαγές από τη νέα σεζόν στο «Καλό Μεσημεράκι» – Ποιοι αποχωρούν

Σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν από τη νέα σεζόν στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς, «Καλό Μεσημεράκι».

Advertisement

Πολλά σενάρια κυκλοφορούν για το μέλλον της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», που έριξε αυλαία πριν μερικές μέρες. Ο ίδιος ο παρουσιαστής εξέφρασε την επιθυμία προς τη Διοίκηση του ΣΚΑΪ να μειωθεί η διάρκεια της εκπομπής του κατά μισή ώρα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο «δεμένο».

Το αίτημά του δεν εισακούστηκε, καθώς οι ιθύνοντες του καναλιού του ξεκαθάρισαν πως το συμβόλαιό του κάνει λόγο για δίωρο slor και ότι αν αυτό αλλάξει, θα πρέπει να μειωθεί αναλογικά και η αμοιβή του.

Advertisement

Με απόφαση του ΣΚΑΪ, λοιπόν, το Καλό Μεσημεράκι δεν θα μειωθεί σε διάρκεια, ενώ ούτε αλλαγή ζώνης προβλέπεται, καθώς η εκπομπή θα παραμείνει στο slot 15:00-17:00.

Advertisement

Σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν, ωστόσο, πίσω από τις κάμερες, καθώς αποχωρούν από το «Καλό Μεσημεράκι» τα δύο πρόσωπα της αρχισυνταξίας.

Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά για το τέλος του «Καλό Μεσημεράκι» για φέτος

Την Παρασκευή 1/7 ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι για την φετινή σεζόν και ανανέωσε το ραντεβού του για του χρόνου.

Το μεσημέρι της Τρίτης 5/7 ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας τον απολογισμό του για την φετινή χρονιά, ενώ την ίδια στιγμή ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές του για την αγάπη και την στήριξή τους.

Advertisement

«Παραθέτω σκηνές από το party έκπληξη που μου οργανώνουν κάθε χρόνο όλοι οι συνεργάτες της «εκπομπής»… Ήταν για άλλη μια φορά πολύ ωραίο, γεμάτο εκπλήξεις και συντονισμένο όλο με αγάπη προς εμένα και με την καλύτερη διάθεση για όλους όσους είστε παρέα μας από το σπίτι..

Θα πω άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ και θα δηλώσω ευγνώμων που ζούμε μαζί αυτήν την εμπειρία που λέγεται καλό μεσημεράκι.. Ομαδάρα? Ξεκούραση άμεσα… it’s an order. Σε όλους εσάς θέλω μέσα από την ψυχή μου να σας ευχηθώ ένα ήρεμο καλοκαίρι. Να ξεκουράσετε το μυαλό από τις βαριές σκέψεις και να νιώσετε χαρά και γαλήνη… Η αγάπη θα σώσει τον κόσμο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Μουτσινάς.

Advertisement
TAGS:
Advertisement