Στο πολυσυζητημένο reunion της σειράς «Στο Παρά Πέντε» αναφέρθηκε ο Αργύρης Αγγέλου, ενώ εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον ρόλο του «Φώτη», με τον οποίο τον ταύτισαν για πολλά χρόνια. Μίλησε επίσης, για το παράπονο του Δημήτρη Πετρόπουλου, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι «δεν ήταν ποτέ μέλος της ομάδας και όπου κι αν πήγαιναν οι ηθοποιοί για συνεντεύξεις ή φωτογραφίσεις, ο ίδιος δεν συμπεριλαμβανόταν».
Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της Πέμπτης 5 Ιουνίου, ο Αργύρης Αγγέλου σχολίασε πως ο συνάδελφός του είχε δίκιο για το παράπονο που εξέφρασε, ενώ σημείωσε πως οι πρωταγωνιστές δεν είχαν συναντηθεί ποτέ μαζί του στα γυρίσματα. «Πέρα από την τρέλα που υπήρχε τότε, ο άνθρωπος είχε δίκιο δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ με τον “Πρωθυπουργό”. Δεν ξέραμε ποιος ήταν για πολλά χρόνια, ήταν μυστικό και δεν ήθελαν να διαρρεύσει. Έχει δίκιο ο άνθρωπος και στεναχωριέμαι που έχει αυτό το παράπονο», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, σημείωσε πως κανείς από την ομάδα του Παρά Πέντε δεν έχει δεχτεί κάποιο τηλεφώνημα από τον Γιώργο Καπουτζίδη. «Επίσημο τηλεφώνημα για το reunion δεν έχει λάβει κανείς μας. Το ότι εγώ έχω στενή επαφή με τον Γιώργο και το ξέρω ότι θα γίνει, είναι άλλο. Επίσημα, από το κανάλι δεν έχει λάβει κανείς πρόταση. Ξέρω ότι θα είναι όλοι οι ηθοποιοί. Ξέρω ότι θα γίνει τον Δεκέμβριο, σαν Χριστουγεννιάτικο δωράκι», αποκάλυψε.
Όσο για τον ρόλο του «Φώτη», με τον οποίο τον είχε ταυτίσει για χρόνια το τηλεοπτικό κοινό, δήλωσε: «Δεν ισχύει ότι λέω “όχι” στα τηλεοπτικά λόγω του Παρά Πέντε. Την αγαπώ πάρα πολύ την τηλεόραση και γι’ αυτό είμαι πάρα πολύ ενθουασιασμένος με την τηλεόραση. Γι’ αυτό και τώρα το “Σπίτι δίπλα στο ποτάμι” έχω τέτοιον ενθουασισμό λες και γράφει “Αργύρης Αγγέλου”. Μπορεί στην αρχή να με ταύτιζαν μόνο με αυτό τον ρόλο, έχω ακούσει πολλούς συναδέλφους να το παθαίνουν αυτό και να δίνουν μάχη για να συνεχίσουν. Έτσι έκανα και εγώ και μπράβο μου που το κατάφερα».
Τέλος, αναφέρθηκε στη δήλωση του Θανάση Αλευρά σχετικά με την τηλεόραση. Ο ηθοποιός είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η τηλεόραση είναι για συνταξιούχους και λεχώνες». Ο Αργύρης Αγγέλου σχολίασε για τα λεγόμενά του: «Δεν είμαστε φίλοι, γνωριζόμαστε κοινωνικά. Βέβαια, παρόλο που δεν είμαστε φίλοι, του χρωστάω πάρα πολύ, γιατί τότε που είχα θέμα με την υγεία μου, αντικατέστησε μέσα σε λίγες ημέρες την παράσταση και του το χρωστάω. Γιατί το είπε αυτό για τις εκπομπές; Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του και δεν τον ξέρω και τόσο καλά, αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει ό,τι θέλει».






