Advertisement
MEDIA

Έλενα Κατραβά: Ο γάμος με τον Λορέντζο του “The Bar”, οι 2 κούκλοι γιοι και οι κακές σχέσες με την πεθερά της

17:51
Newsroom

Η Έλενα Κατραβά είναι εδώ και χρόνια παντρεμένη με τον Λορέντζο Καριέρε (γιο της Ματούλας, τον είχαμε γνωρίσει στο reality “Bar”).

Της: Έπη Τρίμη

Advertisement

Έχουν αποκτήσει δυο αγόρια, τον 16χρονο Αλεσάντρο και τον 14χρονο Ρομπέρτο. Να θυμίσουμε πως η Έλενα Κατραβά ήταν πρώην σύμβουλος του ψυχαγωγικού προγράμματος του Mega TV (σήμερα συνεργάζεται με τον Νίκο Κοκλώνη στη Barking Well Media), ενώ ο σύζυγός της ασχολείται με τη μουσική. Ο Λορέντζο είχε δημιουργήσει το συγκρότημα «Φίλοι για Πάντα» μαζί με τους Νίκο και Γιώργο Ελευθέρα, το οποίο και διαλύθηκε.

Advertisement

Ο ίδιος είχε πει σχετικά με τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας: «Ποτέ στο παρελθόν δε φανταζόμουν τον εαυτό μου παντρεμένο και μάλιστα με δύο παιδιά όμως από τότε που γνώρισα την Έλενα, αναθεώρησα»..

Advertisement

Η μητέρα του αν και χαίρεται που έχει οικογένεια στο παρελθόν είχε δηλώσει πως δεν έχει δει ποτέ τα εγγόνια της και δεν ξέρει καν πως τα λένε καθώς μητέρα και γιος δεν έχουν αγαστές σχέσεις.

Ο θάνατος του πατέρα της

Το 2016 έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της ο οποίος όπως αντλήσαμε μέσα από τη διαδικτυακή έρευνά μας αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με υγεία του. Μάλιστα, το τραγικό της υπόθεσης είναι πως έναν χρόνο πριν και ο Λορένζτο είχε χάσει τον πατέρα του.

Advertisement

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους γι΄αυτό και δεν ξέρουμε και πολλά για την καθημερινότητά τους. Ωστόσο, κρατάμε ότι είναι πάντα ερωτευμένοι και επιτυχημένοι τόσο ως γονείς όσο και ως επαγγελματίες.

TAGS:
Advertisement