Advertisement
MEDIA

Ελένη Μενεγάκη: Καλεσμένος μόλις την είδε έμεινε έκπληκτος και φώναζε… «Αληθινή είσαι τελικά;»

16:08
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη» ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Κώστας Καζάκας.

Ο τηλεοπτικός Μπουκουράν από την αγαπημένη σειρά του Mega, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», βρέθηκε στο πλατό και μίλησε για τη συμμετοχή του στο σήριαλ, την προσωπική κι επαγγελματική του πορεία αλλά και την μάχη που έδωσε με τις κρίσεις πανικού.

Advertisement

Ο αρχικός τους διάλογος ήταν ξεκαρδιστικός, καθώς ο Κώστας Καζάκας θέλησε να διαπιστώσει αν η Ελένη Μενεγάκη είναι αληθινή ή όχι…

«Πάω να τα πω με τον αγαπημένο Μπουκουράν. Καλά αυτό το όνομα το έχεις κάνει μέσα στο σπίτι μας ψωμοτύρι, τι να σου πω, όλο ο Μπουκουράν και ο Μπουκουράν. Καλώς ήρθες Κώστα μου, χαίρομαι που σε βλέπω και από κοντά!», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη, με τον ηθοποιό να της λέει:

Advertisement

«Αληθινή είσαι τελικά! Μου έλεγαν θα πας στη Μενεγάκη, είναι αληθινή;»!. «Πλάκα έχουνε», του απάντησε γελώντας η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Advertisement

Στη συνέχεια ο Κώστας Καζάκας μιλώντας για τις κρίσεις πανικού εξομολογήθηκε: «Αυτό το πράγμα έγινε τελείως απότομα. Πήγα να δουλέψω σε ένα θέατρο και από το πρώτο έργο βγαίνω πάνω στη σκηνή και παθαίνω τρόμο. Δεν ήθελα να είμαι πάνω στη σκηνή. Μιλάμε για ένα έργο “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης” που ήταν κι ο κόσμος από κάτω και γελούσε με τις ατάκες γιατί πέρναγε καλά. Εγώ σε φάσεις που έβγαινα έξω, έπιανα έναν φίλο μου και του έλεγα δεν θέλω να ξαναβγω. Μου έλεγε ‘είσαι τρελός;’ και έλεγα ‘δεν θέλω, αν ξαναβγω θα τους πω ότι σταματάω. Το μυαλό μου πήγαινε αλλού. Τα λόγια τα έλεγα […] Σκεφτόμουν άλλα πράγματα. Δεν ήμουν ο ρόλος. Σκεφτόμουν ότι μπορείς να φανταστείς που είχε σχέση με τη ζωή μου και το τι θα κάνω. Έπαιζα μηχανικά. Αυτό δεν μου άρεσε. Έλεγα μήπως κοροϊδεύω τον κόσμο;».

 

Advertisement
TAGS:
Advertisement