Advertisement
MEDIA

Ελένη Ράντου: «Το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου με εκνευρίζει αφόρητα»

12:06
Newsroom

Ελένη Ράντου: Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The dot». Φυσικά, αυτό έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης. Η Ελληνίδα ηθοποιός ήταν αποκαλυπτική για ακόμη μία φορά σε συνέντευξή της. Μάλιστα, αυτή πραγματοποιήθηκε χθες (σ.σ. Κυριακή 12 Απριλίου του 2020), το μεσημέρι. Η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Το προαναφερθέν σποτ φέρει τον τίτλο «Μένουμε σπίτι» και παρακινεί τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να μείνουν σπίτι. Σκοπός δεν είναι άλλος από το να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού.

Advertisement

Ελένη Ράντου: Τι ανέφερε η γνωστή ηθοποιός για το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου στην εκπομπή «The dot»

«Εμένα δεν μου δίνει κουράγιο μία ψευτιά. Ότι μένουμε μέσα και είμαστε δημιουργικοί, μένουμε μέσα και είμαστε χαρούμενοι, μένουμε μέσα και κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας και ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου του Παπαδόπουλου και με εκνευρίζει αφόρητα ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Γιατί τι να κάνω; Δεν νιώθω καλά. Περιμένω να το ζήσω και αυτό και να δω που θα με πάει» τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

Advertisement

Ελένη Ράντου: Ακολουθεί βίντεο, με τις δηλώσεις της γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού στην εκπομπή «The dot»

Advertisement
TAGS:
Advertisement