Advertisement
MEDIA

Επίθεση με βιτριόλι: Κατάρρευσε με αναφιλητά στον «αέρα» ο Γρηγόρης Μπάκας

14:11
Νίκη Μουλά

Ο Γρηγόρης Μπάκας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξέσπασε σε κλάματα, βλέποντας τη συγκλονιστική εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου στα δικαστήρια, σήμερα, Τετάρτη, το πρωί.

Συγκεκριμένα, στην εκδίκαση της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την καθ’ ομολογίαν δράστιδα Ε.Κ. είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα σήμερα, με την εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου, κατά την άφιξή της στα δικαστήρια, να προκαλεί ανατριχίλα.

Advertisement

 

Ο Γρηγόρης Μπάκας κατέρρευσε στον αέρα του Πρωινού

 

Advertisement

Ο δημοσιογράφος του Πρωινού Γρηγόρης Μπάκας δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής για να προλογίσει το δικό του θέμα και η Φαίη Σκορδά ζήτησε από τους συνεργάτες της στο κοντρόλ να διακόψουν τη σύνδεση και να περάσουν στο επόμενο θέμα, δίνοντας χρόνο στον δημοσιογράφο να συνέλθει.

Advertisement

 

Για ποιο λόγο ήταν τόσο άσχημη η ψυχολογία του Γρηγόρη Μπάκα

 

«Ο καθένας από την πλευρά του βλέποντας αυτή την ιστορία και την Ιωάννα σκέφτεται δικά του πράγματα. Ο Γρηγόρης π.χ. σκέφτηκε ότι έχει μία κόρη…» υπογράμμισε η Φαίη Σκορδά, η οποία είχε μιλήσει νωρίτερα με τον Γρηγόρη Μπάκα, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας δεν γνώριζε ότι ο δημοσιογράφος βρίσκεται σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση.

Advertisement

 

TAGS:
Advertisement