Advertisement
MEDIA

Εξελίξεις που σοkάρουν στην Πάτρα: «Απειλούν να σκοτώσουν την Αγγελική Νικολούλη»

17:29
Newsroom

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ της υπόθεσης με τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα, με την Αγγελική Νικολούλη να φέρνει συνεχώς στο «φως» νέα συγκλονιστικά στοιχεία.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο τούνελ», τις τελευταίες βδομάδες ασχολείται εκτενώς με την υπόθεση, ενώ ήταν εκείνη που αποκάλυψε μετά από μαρτυρία πως η άτυχη Τζωρτζίνα είχε ταφεί με τον τάμπλετ, μετά από πρωτοβουλία της 33χρονης κατηγορούμενης.

Advertisement

Αγγελική Νικολούλη: Το ανώνυμο τηλέφωνο στην εκπομπή και το εξώφυλλο που προκαλεί ανησυχία

Ωστόσο, αυτό που έχει «ταράξει» τις ισορροπίες, είναι το σημερινό εξώφυλλο του περιοδικού YES, όπου αναφέρει πως η Αγγελική Νικολούλη δέχεται απειλές για τη ζωή της.

Μάλιστα να υπενθυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής της, είχε γίνει ζωντανά τηλεφώνημα, όπου μία φωνή είπε «δεν θα βρείτε τίποτα». Παράλληλα σε άλλη εκπομπή είχαν γίνει σχόλια κατά της αστυνομικής ρεπόρτερ στα social media, από ένα προφίλ που παρέπεμπε στην αδερφή της 33χρονης.

Advertisement

Advertisement

Ωστόσο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου τηλεφώνησε στην εκπομπή και συνομίλησε με την Νικολουλη, διαψεύδοντας την είδηση αυτή, λέγοντας πως δεν κρύβεται εκείνη πίσω από το προφίλ, από το οποίο έγιναν τα αισχρά σχόλια.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως μετά τις έρευνες των αρχών στο σπίτι της 33χρονης εντοπίστηκαν αστυνομικά βιβλία τόσο του Πάνου Σόμπολου, όσο και της Αγγελικής Νικολούλη.

Advertisement

Τέλος, να αναφέρουμε πως στο αυριανό τρέιλερ που κυκλοφόρησε από την εκπομπή, βλέπουμε απόσπασμα από την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη που μιλά για την Ρούλα Πισπιρίγκου, προκαλώντας τον εκνευρισμό της δημοσιογράφου.

Πηγή: sportdog.gr

Advertisement
TAGS:
Advertisement