Enimerotiko.gr
Media

Φαίη Μαυραγάνη: Ο θαυμασμός στον Μάνεση, το πρόβλημα υγείας των παιδιών της και η αποκάλυψη για τις πλαστικές

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι μία από τις δημοσιογράφους που έχουν καταφέρει να τραβήξουν την προσοχή από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο γυαλί. Γεννήθηκε το 1973 και είναι μια από τις πλέον έγκριτες δημοσιογράφους.

Της: Έπη Τρίμη

Την αγαπημένη Φαίη Μαυραγάνη την απολαμβάνουμε φέτος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή “Τώρα ό,τι συμβαίνει” που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα μέσα από τη συχνότητα του Open, όπου έχει κερδίσει το κοινό με την ευγένειά της , την ευστροφία της και τις γνώσεις της.Κοινή γραμμή του ζευγαριού η αποχή από τα φώτα της δημοσιότητας διότι προτιμούν να μένουν σπίτι μαζί παρά να κυνηγούν τις δημόσιες σχέσεις που θα τους στερούσαν ενέργεια και χρόνο από τα παιδιά τους.

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι μητέρα δύο παιδιών που απέκτησε με το σύζυγο της Νίκο Μάνεση και ακόμη και μετά από τόσα χρόνια μαζί δείχνουν ακόμη ερωτευμένοι, δείτε εδώ μια τρυφερή εξομολόγηση που είχε κάνει για το σύζυγό της.

Η γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση των παιδιών

Αν και η Φαίη Μαυραγάνη δηλώνει ότι δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες στο μεγάλωμά τους, η γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση από την οποία και έπασχαν τα παιδιά στάθηκε ο λόγος που επί σειρά ετών ξέχασε μαζί με τον Νίκο Μάνεση τι σημαίνει ύπνος και ξεκούραση.

Για την αλλαγή που είδε στη ζωή της αλλά και στον γάμο της με τον γνωστό δημοσιογράφο ανέφερε:

«Όποιος πει ότι η ζωή που είχε με τον άνθρωπο είναι ίδια μετά από ένα παιδί θα πει ψέματα. Αλλά όταν κάνεις παιδί που το θες 1000% – κι εμείς το θέλαμε – ναι σου αλλάζει τη ζωή αλλά δεν διαλύει τη σχέση»

.Στη συνέχεια, η Φαίη Μαυραγάνη  ανέφερε ότι φοβάται πολύ την προοπτική να φύγουν τα παιδιά της από το σπίτι για σπουδές. « Η κόρη μου είναι 16 χρόνων και πάει στη Β’ Λυκείου. Όνειρό της είναι να σπουδάσει στο εξωτερικό κι όταν κάναμε αυτήν τη συζήτηση έβλεπα εφιάλτες ότι πρέπει να μάθω καλά αγγλικά για να πηγαίνω μόνη μου να τη βλέπω εκεί που είναι και να μπορώ να συνεννοούμαι απταίστως».

Ο Νίκος είναι είδωλο

«Ο Νίκος για εμένα είναι δάσκαλος. Μια φορά μπροστά σε έναν διευθυντή μου είχα πει “Ο Νίκος είναι είδωλο’’ και απευθυνόμενος στον Νίκο είπε “Μετά από τόσα χρόνια και σου το λέει ακόμα αυτό;’’. Εγώ μάθαινα και εξακολουθώ να μαθαίνω από τον Νίκο. Όχι επειδή είναι μεγαλύτερός μου και έχει διαγράψει περισσότερα χιλιόμετρα στη δουλειά αυτή, αλλά γιατί είναι ένας τετραπέρατος άνθρωπος, με δυνατότητα σκέψης για μια σειρά από θέματα που με ενδιαφέρουν.

Έχω ανάγκη έναν άνθρωπο που δε βγαίνει να πουλήσει ότι είναι πρώτος και κυρίαρχος και είναι σωστός οικογενειάρχης μέσα στο σπίτι του με τα παιδιά του. Θεωρώ ότι είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Τον θαυμάζω και τον αγαπάω και όλα καλά. Είμαστε μαζί από τον Αύγουστο του 2002, οπότε τον Αύγουστο του 2021 θα είμαστε μαζί 19 χρόνια. Πάμε δηλαδή για 20ετία. Δεν έχω καταλάβει πώς πέρασαν» , έχει πει με τρυφερότητα για τον άντρα της η Φαίη Μαυραγάνη.

Η σχέση με τον χρόνο

«Δεν μου αρέσει να βλέπω ρυτίδες και τέτοια πράγματα. Φοβάμαι να κάνω επέμβαση και θα φοβόμουν να πάω σε ένα χειρουργείο. Δεν ξέρω αν μετά από 10 χρόνια είναι τόσο έντονο το αρνητικό για κάτι που δεν μου αρέσει και να πάω να το κάνω. Μπορεί και να το κάνω. Δεν ξέρω» έχει αναφέρει η Φαίη Μαυραγάνη.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News