Advertisement
MEDIA

Γλυκά Νερά: Σε άσχημη κατάσταση ο άνδρας που θα βάφτιζε τη μικρή Λυδία – Μάθαινε να πιλοτάρει από τον 33χρονο

15:51
Newsroom

Γλυκά Νερά: Εμβρόντητος έμεινε ο άνδρας που θα βάφτιζε τη μικρή Λυδία. Μάλιστα, ο ίδιος μάθαινε να πιλοτάρει από τον 33χρονο πιλότο.

Γλυκά Νερά: Λεπτομέρειες για τον άνδρα που θα βάφτιζε την κόρη της Καρολάιν

Όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο άνθρωπος που θα βάφτιζε τη μικρή Λυδία, την κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ήταν στενός φίλος του καθ’ ομολογίαν δράστη, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Advertisement

Είναι ο άνθρωπος, που στέκεται αθόρυβα στο πλευρό της μητέρας της 20χρονης. Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα βρισκόταν δίπλα στην κυρία Σουζάνα. Αυτό δείχνουν και οι εικόνες που βλέπουμε από το μνημόσυνο.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες του T-live, ο εν λόγω άντρας είναι κοσμηματοπώλης, ο οποίος έφτιαξε τις βέρες στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την Καρολάιν. Ο ίδιος είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους κι έχει εργαστεί στο παρελθόν σε πασίγνωστο εστιατόριο. Τα τελευταία χρόνια, όμως, έχει επικεντρωθεί στα κοσμήματα.

Advertisement

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο 33χρονος τον έμαθε να πιλοτάρει, ενώ η σύζυγός του είναι κοντά στην ηλικία της Καρολάιν. Και εκείνος έπαθε σοκ, όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε τον φόνο της γυναίκας του.

Ακολουθεί βίντεο από την τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «T-Live»:

Advertisement
TAGS:
Advertisement