Advertisement
MEDIA

Ιωάννα Ασημακοπούλου για παρενοχλήσεις: «Συνεργάστηκα, με ανθρώπους που έχουν καταγγελθεί»

11:55
Newsroom

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο. Η ίδια φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «The 2night show». Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της για το ελληνικό «MeToo». Επίσης, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις της Ασημακοπούλου:

Ι. Ασημακοπούλου: Όλα όσα ανέφερε

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, αναφέρθηκε στις παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο θέμα: «Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τον χώρο μου. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων και εύχομαι αυτό να γίνεται για ένα καλύτερο αύριο. Είμαι σίγουρη».

Advertisement

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Ασημακοπούλου ανέφερε: «Και είναι πολύ σημαντικό το μάθημα που παίρνει όλος ο κόσμος. Στον χώρο μας υπάρχει πολύ φως και αυτό που έκαναν τα θύματα που μίλησαν θέλει πολύ κουράγιο».

Από εκεί και πέρα, η ίδια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός αν έχει εργαστεί ή όχι, με τα συγκεκριμένα άτομα. Εξομολογήθηκε πως έχει συνεργαστεί με άτομα που έχουν δεχθεί καταγγελίες, χωρίς εκείνη όμως να έχει αντιμετωπίσει κάποια αντίστοιχη συμπεριφορά. Τέλος, αποκάλυψε πως έχει αρνηθεί να συνεργαστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους στο θέατρο, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της.

Advertisement

Ι. Ασημακοπούλου: Ακολουθεί βίντεο από τις δηλώσεις της στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «The 2night show»

Advertisement
TAGS:
Advertisement