Advertisement
MEDIA

Ιωάννα Τούνη: Δεν είναι σίγουρη ποιος είναι πρωθυπουργός και τρολάρει τον ίδιο της τον εαυτό

13:28
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Η Ιωάννα Τούνη λόγω της εγκυμοσύνης της περνά πλέον περισσότερο χρόνο στο σπίτι.

Η Θεσσαλονικιά Influnencer παρόλα αυτά, δεν σταματά τις αναρτήσεις τις στα social media, όπου και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μπορεί η δραστηριότητά της να είναι πιο έντονη στο Instagram, η ίδια όμως έχει μπει δυναμικά και στην πλατφόρμα του TikTok, αναρτώντας διάφορα βίντεο.

Advertisement

Σε ένα βίντεο μάλιστα, το οποίο ανήρτησε στο προφίλ της, η Ιωάννα Τούνη δήλωσε «άσχετη με την πολιτική». Είναι χαρακτηριστικό, ότι ανάμεσα σε όσα έγραψε, άφησε πολλά ερωτηματικά σχετικά με το εάν γνωρίζει πράγματι, ποιος είναι… ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.

«Όταν βρίσκεσαι καταλάθος σε παρέα που μιλάει για πολιτική και εσύ δεν είσαι σίγουρη ούτε για το ποιος είναι ο πρωθυπουργός» γράφει η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα του βίντεο στο οποίο… τρώει σοκολάτα με απορία στο βλέμμα.

Advertisement

«Κανένας άλλος άσχετος με πολιτική εδω;» ρώτησε τους ακόλουθούς της. «Κατάντια», «Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από σένα», «Δεν μου κάνει εντύπωση γλυκιά μου», «Θα έπρεπε να σε ανησυχεί λίγο αυτό», ήταν μερικές από τις απαντήσεις που πήρε.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

@j.touni Κανένας άλλος άσχετος με πολιτική εδω?🫣 #fyp #foryou #greece #politics #jtouni #touni #viral #tiltokgreece #sorry ♬ original sound – ESOSA||CONTENT CREATOR

Advertisement
TAGS:
Advertisement