Advertisement
MEDIA

«Ήρθε στο νησί να μας τρελάνει»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ποζάρει στους Παξούς με την Κλέλια Ανδριολάτου

17:08
Newsroom

Στο νησί των Παξών βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό ο διάσημος σκηνοθέτης και ηθοποιός Χριστόφορος Παπακαλιάτης εν όψει της νέας του σειράς. Ο σκηνοθέτης επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στη μικρή οθόνη μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

Ο ίδιος υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία μιας νέας σειράς που λέγεται «Ο Δάσκαλος» και θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Advertisement

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρίσκεται η Χαρούλα Αλεξίου αλλά και η 25χρονη Κλέλια Ανδριολάτου. Η Κλέλια θα υποδυθεί μια μαθήτρια της τρίτης λυκείου. Μάλιστα, τα γυρίσματα του νέου σήριαλ ξεκίνησαν. Η ιστορία θα εξελιχθεί στην Αθήνα, στους Παξούς και την Κέρκυρα.

Και μπορεί αυτές τις ημέρες οι προετοιμασίες να είναι πυρετώδεις αλλά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου το απολαμβάνουν. Μάλιστα, έχουν αυτόν τον ωραίο ενθουσιασμό που χαρακτηρίζει κάθε νέα αρχή. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ενθουσιασμένος για την έναρξη των γυρισμάτων, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες στο πλευρό της Κλέλια Ανδριολάτου.

Advertisement

Δείτε τις φωτογραφίες

Advertisement

Advertisement
TAGS:
Advertisement