Advertisement
MEDIA

MasterChef 5 23/2: Ποιος αποχώρησε σήμερα από το ριάλιτι μαγειρικής

23:34
News_Room

MasterChef 5 αποχώρηση 23/2: Οι κόντρες στο ριάλιτι μαγειρικής είναι πολλές. Ποιος υποψήφιος αποχώρησε σήμερα; Με τα φρούτα που μοίρασε ο Ιωάννης για το τεστ δημιουργικότητας τα έκανε σαλάτα. Οι παίκτες θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

MasterChef 5 αποχώρηση 23/2: Τι είδαμε στο τρέιλερ

Ο Ιωάννης αν και είχε όλα τα υλικά στα χέρια του δεν εντυπωσίασε, ίσα ίσα το αντίθετο. Ίσως όμως καταφέρει να την γλιτώσει, αλλά για την Βίλλη δεν είναι τόσο αισιόδοξα τα πράγματα. Το πιάτο της είχε πολλές αστοχίες με τους κριτές να μην μένουν ικανοποιημένοι.

Advertisement

Επίσης ο Κωστής που έφτιαξε γλυκό με ψάρι και έθεσε γερή υποψηφιότητα για τον τάκο. Ένας από τους τρεις παίκτες που θα μαγειρέψει για να κρατήσει την ποδιά του στο πιάτο αντιγραφής θα κάνει την τέλεια αντιγραφή και θα πιάσει το απόλυτο δέκα!

Advertisement

Έχουν βγει οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και οι πληροφορίες μας είναι εγκυρότατες. Οι υποψήφιοι για απόψε είναι: Στέφανος, Ιωάννης, Μαρία, Κωστής, Κωνσταντίνα.

Advertisement

MasterChef 5: Η σημερινή αποχώρηση

Ο Στέφανος κατάφερε να αποκτήσει το απόλυτο δεκάρι, το πρώτο για φέτος και επέστρεψε με χαμόγελο στο σπίτι. Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι ο Κωστής, με την παρατήρηση από τους κριτές, ότι περιμένουν κάτι καλύτερο από τον ίδιο. Αμέσως μετά, ήρθε η σειρά της Κωνσταντίνας να επιστρέψει.

Τελευταία επέστρεψε στο σπίτι η Μαρία. Στην αρχή οι παίκτες χάρηκαν που την είδαν, όμως εκείνη αποκάλυψε πως αποχωρεί από το παιχνίδι και μένει ο Γιάννης.

Advertisement
TAGS:
Advertisement