Enimerotiko.gr
Media

MasterChef: Το «σκάσε» της Μαργαρίτας, η «κλοπή» της Ανούς και το «μπάνιο» με σαμπάνιες του Τζαμάλ

MasterCher ομαδική δοκιμασία

Στο MasterChef μία νέα ομαδική δοκιμασία έφεραν οι πέρας οι εννέα παίκτες, με τέσσερις στην ομάδα των Κόκκινων και αρχηγό τη Λία και πέντε στην ομάδα των Μπλε, με αρχηγό τη Μαργαρίτα.

Η Μαργαρίτα τα κατάφερε καλά, έχοντας στο πλευρό της τον Τζαμάλ, που τον αποκαλεί «το άλλο μου μισό μαγειρικά», παρά τα πειράγματα. Ήταν όμως ιδιαίτερα αγχωμένη.

Τα ευτράπελα στην ομαδική δοκιμασία στο MasterChef

Οι παίκτες πήγαν στα ράφια για να πάρουν προμήθειες και η Ανούς που έψαχνε καραβίδες, με τον Τζιοβάνι να έχει πάρει τις περισσότερες, με αποτέλεσμα τη διαμαρτυρία της. Η Λία της είπε να πάρει γαρίδες, εκείνη δεν ήθελε και ο Τζιοβάνι προσφέρθηκε να της δώσει δύο. Η Ανούς πήγε στον πάγκο των Μπλε να πάρει δύο καραβίδες αλλά πήρε τρεις και δεν είπε τίποτα. Το αποτέλεσμα ήταν να ψάχνει μετά και ο Τζιοβάνι καραβίδες.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος ανέλαβε να κάνει μακαρόν, αλλά ο παρατηρητικός Τζαμάλ είδε ότι μάλλον δεν ξέρει καλά τη συνταγή και το επεσήμανε στη Μαργαρίτα. «Όλοι ξέρουμε τι εστί μακαρόν, τι εστί Στέφανος οπότε αυτά τα δύο να συμφιλιωθούν» είπε ο Παναγιώτης.

Ερωτηθείς αν τα κάνει από μόνος του ή έχει συνταγή, ο Τζαμάλ έπαθε νευρικό κλονισμό από τα γέλια και δεν μπορούσε να σταματήσει. «Μην τα πετάς έτσι. Ο Στέφανος γενικά βρίσκει συνταγές, του τις λένε; Τι βλέπει όνειρο; Έχει γεμίσει ένα τετράδιο αλλά δεν ξέρει αν βγαίνουν» υπογράμμισε.

Λίγο αργότερα όμως άκουσε ένα αρχηγικό «σκάσε» από τη Μαργαρίτα γιατί δεν έβαζε γλώσσα μέσα.

«Στο μαγαζί του ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει. Όταν όμως πρέπει να ηγηθείς σε μια μπριγάδα, πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει θυμός, άγχος και πίεση και πάνω από όλα κάποιος που θέλει να βγάλει ένα καλό πιάτο» σχολίασε ο Διονύσης που δεν ήθελε να τίποτα να δεχτεί ότι η Λία ήταν αρχηγός της ομάδας του και όχι εκείνος.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέφτηκε τους πάγκους των δύο ομάδων και ξεκίνησε να μιλάει με τη Λία, με τον Διονύση να διακόπτει.

«Αυτός έχει σκάσει από τη ζήλια του που δεν πήγε να δοκιμάσει σαμπάνια. Φέρτε μία εδώ» παρακάλεσε η Λία τον σεφ, παίρνοντας την απάντηση «στο τέλος», με τη Λία να επικαλείται ως μάρτυρα τον κόσμο.

Η Μαργαρίτα έδειχνε απογοητευμένη που περνούσε στους συμπαίκτες της το αίσθημα ότι είναι αυστηρή και κακιά και τους επισήμανε πολλές φορές ότι εκείνη θα αναλάβει όλη την ευθύνη και θα φύγει, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Διατήρησε ωστόσο το χιούμορ της, λέγοντας «θα νευριάσω, έχει πάει στον Στέφανο αντί να ΄ρθει σε μένα! Θα τον αποκληρώσω από κουμπάρο».

Κορυφαία στιγμή όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που ρώτησε τον Τζαμαλή από πού γνωρίζει για τη συγκεκριμένη σαμπάνια της δοκιμασίας.

«Η αγαπημένη μου σαμπάνια. Όλα τα λεφτά εκεί πάνε. Μου ανοίγουν. Ο μετρ μου ανοίγει. Είμαι τακτικός πελάτης σε μερικά μαγαζιά και με προσέχουν. Όταν θα μπείτε και θα δείτε τα highlights μου στο Instagram θα καταλάβετε» του είπε και τον άφησε άφωνο.

«Θα σου φέρω τον Κοντιζά για κουμπάρο, να μη γίνει ο γάμος ποτέ, στο λέω εγώ» είπε στη Μαργαρίτα ο θείος Λεό. «Και χωρίς τον Κοντιζά έτσι θα πάει» ήταν η σπόντα της για τον σύντροφό της.

Και ίσως κοστίσουν τελικά την ομαδική δοκιμασία στους Μπλε τα «μάκαρον» που ανέλαβε ο Στέφανος, ένας παίκτη που έχουμε δει ότι κάνει διαρκώς του κεφαλιού του στις ομαδικές και τελικά ρίχνει τις ευθύνες αλλού.

Δεν ήξερε να τα ψήσει σωστά, έκανε δεύτερη φουρνιά και στο τέλος η Μαργαρίτα δήλωσε ότι δεν θα τα πουν «μάκαρον». «Θα τα πούμε Σταύρο» πετάχτηκε ο Τζαμάλ που έφαγε ένα αγριοκοίταγμα από την αρχηγό του αλλά το δέχτηκε.

Πράγματι, όπως, είπαν και οι κριτές του MasterChef, το γλυκό της Μπλε ομάδας είχε τα χειρότερα σχόλια.

Οι σαμπάνιες του Τζαμάλ στο MasterChef  συγκέντρωσαν αμέτρητα σχόλια στο Twitter

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News