Advertisement
MEDIA

Ματίνα Παγώνη: Δέχθηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars»

11:54
Newsroom

Ματίνα Παγώνη: Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά δέχθηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars». Αναλυτικότερα όλα όσα οφείλετε να γνωρίζετε για το show του «Star»:

Η Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση του «Dancing with the stars»

Το σόου χορού που είδαμε πριν από χρόνια στον ANT1, Dancing With The Stars, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα, ξεκίνησαν να διαρρέουν τα ονόματα των επωνύμων που θα χορέψουν στο παρκέ.

Advertisement

Όπως έχει γίνει γνωστό, το Dancing With The Stars επιστρέφει από τη συχνότητα του Star. Την παρουσίαση του σόου θα αναλάβει η Βίκυ Καγιά. Η ίδια αποχαιρετά το GNTM, έπειτα από τρεις σεζόν.

Ματίνα Παγώνη: Οι 4 πρώτοι υποψήφιοι για το Dancing With The Stars

Το πρωί της Τρίτης, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό», τα πρώτα τέσσερα ονόματα επωνύμων που προσέγγισε η παραγωγή του Dancing With The Stars για το σόου.

Advertisement

Όπως είπε, «έχουν γίνει προτάσεις σε 4 ονόματα. Ξεκινάω με έναν MasterChef ο οποίος έχει ήδη συνεργασία με το κανάλι Star. Μιλάμε για τον Σταύρο Βαρθαλίτη». Ο νικητής του μαγειρικού διαγωνισμού συνεργάζεται ήδη με το κανάλι για την εκπομπή Cook Beef και φέρεται να πολιορκείται για να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες στη μικρή οθόνη.

Advertisement

Η δεύτερη πρόταση που έγινε αφορά στον βετεράνο αθλητή του πόλο, Γιώργο Αφρουδάκη, για τον οποίο ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε πως δεν πιστεύει πως θα αποδεχτεί το κάλεσμα να πάει στο Dancing With The Stars.

Από τον χώρο του αθλητισμού ένα ακόμη πρόσωπο που δέχτηκε πρόταση για να βρεθεί στο Dancing With The Stars. Αυτός δεν είναι άλλως από τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ποδοσφαίρου, Γιώργο Καραγκούνη.

Η Ματίνα Παγώνη στο «Dancing with the stars»

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας, Ματίνα Παγώνη, η οποία και βρέθηκε συχνά στο επίκεντρο της δημοσιότητας τον τελευταίο χρόνο εξαιτίας της πανδημίας, είναι το τέταρτο πρόσωπο που δέχτηκε πρόταση για το Dancing With The Stars. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα τη δούμε σίγουρα να χορεύει από τη νέα σεζόν στο Star.

Advertisement

«Επικοινώνησα μαζί της, δεν θέλησε ούτε να το επιβεβαιώσει, ούτε να το διαψεύσει» είπε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας για την πιθανότητα να βρεθεί η Ματίνα Παγώνη μεταξύ των επωνύμων που θα χορέψουν στο Dancing With The Stars.

* Πηγή: in

Advertisement
TAGS:
Advertisement