Advertisement
MEDIA

Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά Λιάγκα: «Είμαι αναγκασμένος να πω τι έγινε, μου ζητούσε την Άρτα με τα…»

11:46
Νίκη Μουλά

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έδωσε απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα, μέσα από την εκπομπή του Mega “Τι λες τώρα”, για το θέμα της αισθητικής.

 

Advertisement

Ειδικότερα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύντροφός του, Ιλάειρα Ζήση, αρραβωνιάστηκαν χθες, Σάββατο, το βράδυ, στον Άγιο Κωνσταντίνο και ο Αρτ με την κάμερα της εκπομπής, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου, βρέθηκε δίπλα στο ζευγάρι και κατέγραψε όλες τις τελευταίες εξελίξεις, πριν το χαρμόσυνο γεγονός.

 

Advertisement

Η αιχμηρή απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου στον Γιώργο Λιάγκα

 

Advertisement

Όπως υπογράμμισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τον Γιώργο Λιάγκα «Κατερίνα μου, είμαι αναγκασμένος τώρα να σας πω τι έχει συμβεί. Η συγκεκριμένη εκπομπή που μίλησε περί αισθητικής είναι η εκπομπή που όντως βγήκε το θέμα. Με έπαιρνε καθημερινά η υπεύθυνη καλεσμένων και μου ζητούσε την Άρτα με τα Γιάννενα από γυρίσματα».

 

Και συμπλήρωσε «και ξαφνικά ακούω τον παρουσιαστή της εκπομπής ‘γιατί βγαίνουν και κάνουν τόσα γυρίσματα;’. Αφού η υπεύθυνη καλεσμένων σου μας το ζητάει, είναι τρομερό αυτό το πράγμα που ακούω. Μετά άκουσα που έλεγαν για το πρόγραμμα. Ο λόγος που το δώσαμε είναι γιατί το τηλέφωνό μου χτυπούσε κάθε τρία λεπτά και με ρωτούσαν όλοι οι συνάδελφοί σας τις λεπτομέρειες».

Advertisement

 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν ενοχλήθηκε με το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

 

Και καταλήγει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου «έπρεπε να σεβαστούμε κι εμείς ότι πρέπει να το ζήσουμε, οπότε για να σταματήσουν όλες αυτές οι ερωτήσεις στείλαμε ένα πρόγραμμα. Αυτοί το ζήτησαν που το κατηγορούν. Οι ίδιοι άνθρωποι που το κατέκριναν είναι οι ίδιοι που με παίρνουν τηλέφωνο μετά την εκπομπή και με ρωτούν τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει καυστικό σχόλιο, αλλά σε μια τέτοια μέρα δεν θα ενοχληθώ».

 

Advertisement
TAGS:
Advertisement