Advertisement
MEDIA

Μέμος Μπεγνής: «Δεν τρώω καθόλου κρέας. Είμαι ενάντια στις σφαγές ζώων, δεν μου πάει καρδιά να φάω ζωντανό»

19:41
Newsroom

Μέμος Μπεγνής: Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε από την τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «Το πρωινό». Ο Έλληνας ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός όπως σε κάθε συνέντευξή του, απαντώντας παράλληλα σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν από την παρουσιάστρια της εκπομπής, Φαίη Σκορδά. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στις διατροφικές προτιμήσεις του, δίνοντας εξήγηση στο γιατί δεν συμπεριλαμβάνει, το κρέας, στη διατροφή του.

Μέμος Μπεγνής: Όσα ανέφερε στη συνέντευξή του

Ο Μέμος Μπεγνής είναι από τους ανθρώπους που προκαλεί με τα λεγόμενά του. Όπως λέει ο ίδιος δεν φιλτράρει πάντα τη γνώμη του. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά όπου μίλησε για τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Επιπλέον, μίλησε και για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η θεατρική παράσταση, «Οι Μάγισσες της Σμύρνης». Ο Μέμος Μπεγνής αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια, αλλά και στις διατροφικές του συνήθειες, οι οποίες συνολικά τον βοηθούν να διατηρεί την εικόνα του.

Advertisement

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε σχετικά με τη διατροφή του και την επιλογή να είναι pescetarian: «Τρώω ψάρι, αλλά όχι κρέας. Θα ήθελα να κόψω και το ψάρι. Ενίσταμαι στις σφαγές των ζώων, δεν μου πάει να φάω ένα ζωντανό». Μιλώντας για την παραγωγή «Η ζωή του Ωνάση» στην οποία θα συμμετάσχει ο ηθοποιός απάντησε ότι θα κάνει ένα δημοσιογράφο.

Advertisement

Μέμος Μπεγνής: Ακολουθεί βίντεο, με τις δηλώσεις του στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «Το πρωινό»

Advertisement
TAGS:
Advertisement