Advertisement
MEDIA

Νίκος Μουτσινάς: «Έχω πάψει να ασχολούμαι με το τι λένε για μένα και ψάχνω από πού θα υιοθετήσω ένα παιδί»

20:31
Newsroom

Νίκος Μουτσινάς: Ο γνωστός παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α τετ» της τηλεόρασης του «ΡΙΚ». Ο Νίκος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στη συνέντευξή του. Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που συνηθίζει να κάνει στις συνεντεύξεις που παραχωρεί. Ο Έλληνας παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για το θάνατο της μητέρας του και τη σχέση του με τον πατέρα του. Επιπλέον, αποκάλυψε πώς ψάχνει τον τρόπο να υιοθετήσει ένα παιδί.

Νίκος Μουτσινάς: Τι ανέφερε αρχικά στη συνέντευξή του για τη μητέρα του

«Έχω πάψει πάρα πολλά χρόνια να ασχολούμαι με το τι λένε για μένα. Όταν έφυγε η μάνα μου, έφυγε ένας βράχος. Η μάνα μου κρατούσε πολύ την απόσταση με τον πατέρα μου, μη τυχόν και τον αγαπήσω περισσότερο και τρέχουμε. Αυτό που λέμε ότι ένιωσα ο κόσμος έγινε χίλια κομμάτια, το έχω νιώσει».

Advertisement

Νίκος Μουτσινάς: Τι ανέφερε στη συνέντευξή του μετέπειτα για την υιοθεσία

«Μου αρέσει να περνάω χρόνο με μένα, το κατέκτησα, δεν το είχα παλιά. Είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος τελικά… ξινοτέτοιος. Δεν είναι εύκολο να μπει κάποιος στη ζωή μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να καταστραφώ, να γίνω λιώμα για να πω ότι ερωτεύτηκα. Όχι. Ψάχνω τον τρόπο από πού θα υιοθετήσω, πώς θα γίνει εννοώ».

Advertisement

Νίκος Μουτσινάς: Ακολουθεί βίντεο, με τις δηλώσεις του γνωστού παρουσιαστή στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος

Advertisement
TAGS:
Advertisement