Advertisement
MEDIA

Όλοι στα λευκά: Γιώργος Σαμαράς και Κων/να Κομμάτα βάφτισαν τη “νεράιδά” τους – Το παραμυθένιο φόρεμα της όμορφης μανούλας

18:46
Newsroom

Τη μικρή τους «νεράιδα», την Ιωάννα, βάφτισαν ανήμερα των γενεθλίων της ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

O Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα βάφτισαν την κόρη τους ανήμερα των γενεθλίων της. Η βάφτιση της μικρής Ιωάννας πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Δέδα στη Θεσσαλονίκη, μέσα σε ένα υπέροχο σκηνικό με μπαλόνια, ροζ τριαντάφυλλα και παιώνιες.

Advertisement

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους καλούς φίλους του ζευγαριού, οι οποίοι δημοσίευσαν κάποια στιγμιότυπα από τη βάπτιση και το πάρτι που ακολούθησε.

Όπως βλέπουμε, οι γονείς ήταν ντυμένοι στα λευκά, με το διεθνή ποδοσφαιριστή να φοράει λευκό κοστούμι και πουκάμισο, ενώ η Κομμάτα φόρεσε ένα υπέροχο δαντελένιο φόρεμα.

Advertisement

Η μικρή Ιωάννα έμοιαζε με μικρή νεράιδα, φορώντας τα υπέροχα βαπτιστικά της. Η βάπτιση έγινε στον κήπο του κτήματος όπου και ακολούθησε δεξίωση με ζωντανή μουσική. Η μικρή Ιωάννα Σαμαρά γιόρτασε και τα πρώτα της γενέθλια και έσβησε το πρώτο της κεράκι. Η μπομπονιέρα ήταν ένα χειροποίητο διακοσμητικό αντικείμενο.

Advertisement

Δείτε φωτογραφίες

Advertisement

Advertisement

TAGS:
Advertisement