Advertisement
MEDIA

Παύλος Σταματόπουλος: Η πρόταση της Κορομηλά, η μάχη με τα κιλά και η παρεξήγηση με τη Ναταλία Γερμανού

18:23
Newsroom

Ο Παύλος Σταματόπουλος είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής τηλεοπτικός εκπομπών. Διαθέτει μια ζηλευτή καριέρα τηλεοπτικά και είναι κουμπάρος της Σίσσυ Χρηστίδου με την οποία έχει συνεργαστεί και επαγγελματικά.

Της: Έπη Τρίμη

Advertisement

Ο ίδιος έχει πει σχετικά με τα παιδικά του χρόνια και τη καταγωγή του: «Έχω γεννηθεί στο Βέλγιο, ήμουν εκεί ως 8-9 ετών και η καταγωγή μου είναι από τον Έβρο. Πηγαίνω κάθε καλοκαίρι στο χωριό μου, στο Σοφικό που είναι ανάμεσα στο Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα.Μέχρι να μπω στο λύκειο ήταν δεδομένο πως θα γυρνούσα στις Βρυξέλλες και θα έμενα εκεί. Αλλά από την περίοδο που άρχισα να βγαίνω και να βιώνω αυτό που βιώνει κάθε έφηβος στην Αθήνα και όλο το ταμπεραμέντο της ζωής στην πρωτεύουσα ήταν κάτι που με έκανε να ξεχάσω την επιστροφή μου εκεί. Είναι μίας άλλης φιλοσοφίας πόλη, έχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής από την Αθήνα. Γενικώς, μου αρέσουν οι πόλεις που έχω να κάνω επιλογές, άσχετα αν τις κάνω ή όχι».

Η πρόταση της Κορομηλά και η μεταπήδηση στην  ψυχαγωγία

«Μπήκα το 1995. Το 1993 ξεκίνησα να δουλεύω δειλά δειλά σε περιοδικά και εφημερίδες, παράλληλα με το στρατό εργάστηκα και σε κάποια άλλα Μέσα της περιφέρειας και μόλις απολύθηκα ξεκίνησα στην τηλεόραση.Η πρώτη μου συνεργασία ήταν σε δελτίο ειδήσεων στο κανάλι 5. Πέρασα από διάφορα είδη (ελεύθερο, πολιτικό, αστυνομικό εκτός του αθλητικού). Τα έχω κάνει γενικώς όλα. Έχω καταλήξει βέβαια ότι δεν μπορώ να κάνω ειδήσεις, με τον τρόπο που γίνονται πια. Πρέπει να έχεις ειδική αντοχή σε μερικά πράγματα. Για παράδειγμα, όταν ήμουν στο ΣΚΑΙ είχαμε πάει έξω από το σπίτι ενός παιδιού που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε να κάνουμε ζωντανό και επειδή ήταν πολύ περίεργη η αντιμετώπιση της μαμάς του, εμένα μου έγραψε τόσο άσχημα επειδή μας την ψιλοείπε και τότε αποφάσισα πως εγώ αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Θέλω πιο ευχάριστα πράγματα. Εντελώς τυχαία προέκυψε εκείνη την εποχή και η πρόταση από την Ρούλα Κορομηλά και έτσι έκανα τα πρώτα μου βήματα στην ψυχαγωγία.

Advertisement

Η  Ρούλα για μένα είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε καταρχάς σε προσωπικό επίπεδο με μία ιστορία. Αυτό που δε θα ξεχάσω ποτέ είναι πρώτα η προσωπική της βοήθεια εκείνη την εποχή και έπειτα η επαγγελματική. Το κρατάω σαν κάτι ιδιαίτερο. Όλο λέμε θα συναντηθούμε, αλλά συνεχώς το αναβάλλουμε» είπε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Advertisement

Τα παραπανίσια κιλά και το χάσιμο βάρους

Μια φωτογραφία του από το παρελθόν μοιράστηκε το 2017 ο δημοσιογράφος, Παύλος Σταματόπουλος.

Μια φωτογραφία η οποία απεικονίζει την τεράστια αλλαγή του μέσα στο χρόνο. Τότε ζύγιζε 110 κιλά. Με προσπάθεια και πειθαρχία κατάφερε να χάσει το παραπανίσιο του βάρος και σήμερα η εικόνα του είναι εντελώς διαφορετική.

Advertisement

Η λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στέλνει μήνυμα αυτοπεποίθησης, δύναμης και ενθάρρυνσης σε όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος.

«Σήμερα έπεσα” πάνω σε κάποιες παλιές φωτογραφίες» είχε αναφέρει ο δημοσιογράφος το 2017. Ο Παύλος Σταματόπουλος είχε συνεχίσει να λέει για τον εαυτό του: «Διάλεξα να σας δείξω την συγκεκριμένη από την εποχή που με την Στέλλα Καπεζάνου δουλεύαμε στην πρωινή εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στον Alpha για ένα βασικό λόγο. Αγαπήστε τον εαυτό σας όσα κιλά κι αν είστε (τότε ζύγιζα 110 κιλά)…Ο μόνος “σωστός” λόγος για να χάσετε βάρος είναι να συνεχίζετε να αγαπάτε το σώμα σας και να κάνετε το καλύτερο γι’αυτό όχι για μια καλή selfie».

 

Πήρε στον αέρα τη Ναταλία Γερμανού και ζήτησε εξηγήσεις

Στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» σχολίαζαν τη συνέντευξη που έδωσε η Ναταλία Γερμανού στο περιοδικό ΟΚ. Ο Παύλος Σταματόπουλος, μάλιστα, που είναι πολύ καλός φίλος της Ναταλίας, την πήρε τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή, προκειμένου να της εκφράσει το… παράπονό του.

Advertisement

«Σχολιάζουμε τη συνέντευξη που έδωσες στο ΟΚ και έχω ένα θεματάκι. Εκεί που αναφέρεσαι στην περίοδο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με ξέχασες στην ομάδα. Καταλάθος;», ρώτησε ο Παύλος Σταματόπουλος, με τη Ναταλία Γερμανού να βάζει τα γέλια.

«Αχ Παναγία μου! Δεν σε ξέχασα, απλά στο μυαλό μου πάντα είσαι ο ειρηνοποιός, ο “πυροσβέστης”, ο καλός, αυτός που δεν με ζόρισε, δεν με δυσκόλεψε και δεν σε έχω στο μυαλό μου σαν μέρος της δύσκολης χρονιάς», απάντησε η Ναταλία Γερμανού.

 

TAGS:
Advertisement